Yks tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti

Yks tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti
Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren KÜLTÜRSEM, YKS’ye giren gençlere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerin gelecekleri için atacakları en önemli adımlardan biri olan YKS tercihlerinde öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Beylikdüzü’nde ikamet şartı aranmayan ve 5 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan tercih günlerinde öğrenciler, her biri alanında uzman rehber öğretmenlerden bilgi alma imkanı buluyor. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi ile Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde bulunan tercih danışma noktalarında YKS’ye giren gençler; başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterler ile ilgi ve yeteneklerine göre doğru tercih yapabilmeleri noktasında ücretsiz olarak danışmanlık hizmetinden faydalanıyor.

kapak-27428.jpg


LGS ve YKS kursları için ön kayıtlar başladı
Öte yandan eğitim öğretim alanında gençlere sayısız olanak sunan Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan KÜLTÜRSEM’in ücretsiz olarak gerçekleştirdiği LGS ve YKS kurslarına da ön kayıtlar başladı. LGS ve YKS kurslarında eğitim almak isteyen öğrencilerin Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi ve Beylicium AVM Kurs Merkezi’nde ön kayıt yaptırmaları gerekiyor. Belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği LGS kurslarına 8.sınıf öğrencileri; YKS kurslarına ise 12.sınıflar ve mezun öğrenciler başvuru yapabilecek. Ön kayıtların ardından Ağustos ayının son haftası yapılacak sınav sonuçlarında başarı sıralaması yüksek olan öğrenciler ise kurslarda eğitim almaya hak kazanarak uzman öğretmenlerin rehberliğinde sınavlara ücretsiz bir şekilde hazırlanma şansı yakalayacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir