YENİDEN REFAH PARTİSİ PENDİK’TE SEÇMENLE BULUŞUYOR

YENİDEN REFAH PARTİSİ PENDİK’TE SEÇMENLE BULUŞUYOR
Alıştığımız siyaset yapma metodlarının dışında bir çalışma örneği sergileyen Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Yönetimi, mahalle mahalle ilçeyi dolaşarak seçmenle tanışıyor

Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Yönetimi, bir yandan seçmenin sıkıntılarını dinleyip diğer yandan Yeniden Refah Partisi'ni anlatıyorlar. Seçim dönemleri haricinde siyasi bir ziyarete pek alışık olmayan seçmenler de bu farklı ziyareti memnuniyetle karşılıyorlar.  Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, bütün etkinliklerinde olduğu gibi bu ziyaretleri de sosyal medya hesaplarından vatandaşla paylaşıyor. 
Son ziyaretlerini Pendik'in en yoğun nüfuslu mahallelerinden biri olan Kaynarca'da gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Yönetimi yapılan ziyaretleri, İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt'un sayfasından şu ifadelerle paylaştılar: 
"Pendik ilçemizin Kaynarca Mahallesi'nde esnafımızı ve halkımızı ziyaret ettik ,dertlerini dinledik. Milletimizin içinde bulunduğu sıkıntıların, Milli Görüş ün iktidarı ile son bulacağını sahada net olarak görüyoruz. Her zaman olduğu gibi bizleri bağrına basan halkımıza teşekkür ederiz." 

119888613_10158565749844598_1370799254926632007_n-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir