YENİ BÖLÜMLERİN ÇEKİMİNE BAŞLANIYOR

YENİ BÖLÜMLERİN ÇEKİMİNE BAŞLANIYOR
Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu için önümüzdeki günlerde (Polat Alemdar) Necati Şaşmaz'ın kamera karşısına geçeceği ve yeni bölümlerini çekmeye başlayacağı bilgisi gelen haberler arasında.

13 yıldır Türk televizyonlarında çeşitli kanallarda yayınlanan Kurtlar Vadisi dizi, son serisi olan Pusu ile devam edecek. Geride kalan aylarda gerçekleştirdiği sezon finalinden sonra Eylül Ayı içerisinde başlaması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümleri halen yayınlanmış değil. Şu ana kadar Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağına dair bir resmi açıklama gelmedi.
"Devam" kararı Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu için önümüzdeki günlerde (Polat Alemdar) Necati Şaşmaz'ın kamera karşısına geçeceği ve yeni bölümlerini çekmeye başlayacağı bilgisi magazin kulislerinde konuşuluyor. Binlerce hayranından telefon ve sosyal medya aracılığıyla "Devam etsin" mesajı alan Kurtlar Vadisi Pusu kadrosu, "Türk halkının kadirşinas yaklaşımına sessiz kalmamalıyız" kararı aldı. Raci Şaşmaz ve Necati Şaşmaz, dizinin yeni bölümleri için aralarındaki kırgınlığa son verip önümüzdeki günlerde kafa kafaya verecekler. 
FETÖ cevabı En geç OHAL'in bitmesi ile birlikte ekranlara gelmesi planlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerinde Türkiye'de yaşanan Darbe girişimi ve sonrasında düzenlenen operasyonları senaryoya dahil etme planında.  Yeni bölümlerini yayına vererek hem Pana Film ve Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili FETÖ yakıştırmalarına bir cevap vermek isteyen,hem de hayranlarının meraklı bekleyişini sonlandırmak isteyen Pana Film, önümüzdeki günlerde de Türkiye'nin önde gelen kanalları ile masaya oturarak yayın için anlaşma zemini arayacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir