"YENİ BİR ŞEHİR KONSEPTİNİN TEMELLERİNİ ATIYORUZ"

"YENİ BİR ŞEHİR KONSEPTİNİN TEMELLERİNİ ATIYORUZ"
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "İnsanlara sadece içinde yaşayacakları bir ev değil sosyal olarak tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yaşam alanları üretmeyi önemsiyoruz" dedi.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, insanlara sadece içinde yaşayacakları bir ev değil sosyal olarak tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yaşam alanları üretmeyi önemsediklerini söyledi.
Kurum, Konya'da bir otelde düzenlenen "Temaşehir Konya" Projesi'nin tanıtımında, Emlak Konut'un getirdiği kaliteli konut projesi anlayışını Konya'ya taşımanın, öncelikleri olduğunu söyledi.
Merkez Meram ilçesinde bir konut projesini hayata geçirmeye karar verdiklerini anlatan Kurum, projede bölgede eksikliğini hissettikleri okul, cami, bağlantı yolları ve donatı alanları gibi altyapı yatırımlarının yer alacağını dile getirdi.
"YENİ BİR ŞEHİR KONSEPTİNİN TEMELLERİNİ ATIYORUZ"
TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli de bugüne dek İstanbul'dan Kırklareli'ne, Çanakkale'den Bulgaristan'a kadar birçok noktada markalı konut projelerine imza attıklarını vurguladı.
Anadolu şehirlerine yatırım yapmaktan memnuniyet duyduklarını anlatan Dereli, "Konya'ya 700 milyon liralık yatırım ile projemizi kazandırıyoruz. Kent merkezinde yeni bir şehir konseptinin temellerini atıyoruz." diye konuştu.
Temaşehir Konya'nın iki etabında toplam 740 daire bulunduğu belirtildi. Yüksek yatırım potansiyeline sahip Temaşehir Konya projesinin ikinci etabında fiyatların lansman dönemine özel 324 bin liradan satışa çıkacağı bildirildi.
Temaşehir Konya'da yer altı otoparkından dairelere asansörle erişilebildiği, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1’den oluşan 5 tip konut seçeneğinin sunulduğu ifade edildi. Projede yer alan dairelerin 120 metrekare ile 386 metrekare arasında değişiklik gösterdiği, ödüllü iç mimarların görev aldığı projenin 5+1 ve 6+1 tip konutların içinde Türk hamamının da yer aldığı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir