YAZICI DEVLERİ PEŞİNE TAKTI

YAZICI DEVLERİ PEŞİNE TAKTI
İki sezon önce Fransa’nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı sergilediği performansla Fransa'da gündem oldu. Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı.

İki sezon önce Fransa’nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı sergilediği performansla Fransa'da gündem oldu. Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takan Yusuf Yazıcı, altyapısından yetiştiği Trabzonspor'u da mutlu ediyor. Milli futbolcunun olası transferinden yüzde 20 pay alacak olan bordo-mavili kulüp, yaşanacak gelişmeleri merakla bekliyor
Fransa ekibi Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, oynadığı futbol ve attığı gollerle hem takımını sırtlıyor, hem de gösterdiği performansla Avrupa takımlarının dikkatini çekiyor. 23 yaşındaki futbolcunun adı büyük takımlarla anılırken Trabzonspor'un Yazıcı'yı Lille'e satarken sözleşmesine koydurduğu -bir sonraki satıştan elde edilecek gelirin yüzde 20'sini bordo mavili kulüp alır-maddesinden dolayı Karadeniz temsilcisi önemli bir gelir elde edecek.
ORTA SAHADAN FORVETE GEÇTİ
Forvet arkası 10 numara pozisyonunda oynarken Lille transfer olan Yusuf Yazıcı gol yollarındaki başarısıyla Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier tarafından forvet olarak oynatılıyor. Bu sezon Avrupa Ligi'nde hem Sparta Prag hem de Milan karşısında hattrick yapan Yazıcı Fransa Ligi'nde de gollerine devam ediyor. Yazıcı ligde de 10 maçta 3 gol atarken 2 golün de hazırlayıcısı oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir