YAVUZ TEMİZLİK HİZMETİNİZDE

YAVUZ TEMİZLİK HİZMETİNİZDE
Salgın hastalıklarının tüm dünyaya yayıldığı günümüzde zararlı bakteriler de dahil tüm zararlı mikroorganizmaların yok edilmesi gerekiyor.

Salgın hastalıklarının tüm dünyaya yayıldığı günümüzde zararlı bakteriler de dahil tüm zararlı mikroorganizmaların yok edilmesi gerekir. Hastaneler, okullar, restoranlar, alış veriş merkezleri gibi yaşam alanlarımızın bu bakımdan zararlı mikroorganizmalara karşı korunması bir zorunluluktur.
0535 582 74 66 Hemen Arayın
İnsan gücüyle yapılan temizlik çalışmaları ortamların tam olarak temizlenmesini maalesef sağlayamaz. Salgın hastalıkların tüm dünyada yaygınlaşması, profesyonel araçlarla üst düzey dezenfekteyi zorunlu hale getirmiştir.  YAVUZ TEMİZLİK olarak yüksek ekipman teknolojisi ve hızlı geri dönüş ihtiyacı nedeniyle acil dezenfeksiyon alanında genellikle yüksek düzey dezenfeksiyon hizmetlerimiz gerçekleştirilir.
Güvenli ve çevre açısından sağlıklı sterillizasyon ve yüksek seviyeli dezenfeksiyon sağlamak için çalışan ekibimiz ortam dezenfeksiyon hizmeti ile otobüs içerisinden, servis araçlarına, metro vagonlarından büyük yük ve yolcu gemilerine kadar ihtiyaç duyulan her alanın en iyi şekilde dezenfekte edilmesini sağlar. YAVUZ  TEMİZLİK  tüm dezenfeksiyon sürecinde personellerin eğitimi, uygun koruyucu ekipman,  sürekli belgelenmiş izleme, güvenlik, uyumluluk, kalite kontrol ve personel ile çevre güvenlik protokollerini ve temizleme sürecinin kalitesini iyileştirme  fırsatı sunar.
Ortam temizliğinde benzersiz ihtiyaçlarınızı derinlemesine anlamaya uygun gelişmiş steril işleme çözümleri geliştirerek, sunarak ve destekleyerek güven aşılıyoruz. Hem yüksek kalite hem de yüksek değer sunan  güvenilir ekipmanlarımızla ortam dezenfeksiyon hizmeti verilen yüksek kalite hem de yüksek değer sunan  güvenilir ekipmanlarımızla ortam dezenfeksiyon hizmeti veriyoruz.
YAVUZ  TEMİZLİK  olarak dezenfeksiyon ve sterilasyon ile ilgili temel ilkelerimiz, sektöre ve topluma duyarlı bir şekilde hizmet verebilmektir. Sektörde lider olmak yerine toplumun karşı karşıya kalmış olduğu virüs ve tehlikelere karşı yüksek kalite ile insan sağlığını koruma altına alma amacı içerisindeyiz. Zihniyetimizde kalıcı olan slogan “Toplumsal Hassasiyet çerçevesinde başarılı olamak.” tır.
YAVUZ TEMİZLİK  için  dezenfeksiyon politikalarını ve prosüdürlerini güncellemek sektördeki devam eden yetkinliği sürekli olarak artırmak olarak değerlendiriyoruz.
Personelimizin dezenfeksiyon ve sterilasyon prosüdürlerini gerçekleştirme konusunda yetkin olmasını sağlayacak kriterler oluşturan YAVUZ TEMİZLİK  ortam dezenfeksiyon hizmeti ile tüm alanları zararlı organizmalardan temizliyor. Temizlenecek ortamın sterilasyon işlemi yapılırken çalışanların giymesi için uygun kişisel koruyucu ekipmanı belirlemek, ekipmanı ve kullanımı ile sınırlamaları hakkında eğitim vermek ve kullanım için bir tehlike değerlendirmesi yapıyoruz. İnsana ve çevreye olan duyarlılığımız ile uzmanlığımızı her geçen gün geliştiriyoruz. Kendi dezenfeksiyon cihazlarında uzman olan ekip üyelerimiz ekipman bileşenlerini ve dezenfeksiyon işlemlerinden veya ürünlerinden nasıl etkilenebileceklerini bilirler.
Dezenfekte edilecek her bir alan için, ortamın uyumluluğuna ve çevreye saygıya özellikle dikkat ediyoruz. Hizmet sürecimizde verimliliği ve tutarlılığı garanti etmek için hizmetlerimize en son kalite standartlarını uyguluyoruz. CE onaylı yüksek verimli dezenfektanların geniş bir yelpazesini kullanan YAVUZ TEMİZLİK çeşitli endüstrilerde biyolojik kirlenme yaşayan işletmeler ve kurumlar için özel hizmetler sunuyor.

untitled-2.jpgrergrge.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir