YANAL “ TARAFTARA SESLENDİ BAYRAKLARI ÇIKARTIN

YANAL “ TARAFTARA SESLENDİ BAYRAKLARI ÇIKARTIN
Teknik direktör Ersun Yanal, takımın iyi yolda olduğunu belirterek, "Umutlar bir noktaya eriştiğinde karşılıksız kalmasını istemiyorum. Yarına umutla bakıyorum ve iyi olacağını düşünüyorum" dedi

“Çok uyumlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Son maçımızı Bursaspor gibi güçlü bir takım ile oynayacağız. Eksiklerimizi görme şansımız olacak.” "Bu sezonla birlikte gelecek sezonun da iskeletini oluşturuyoruz. Ben umutluyum. Umutların karşılıksız kalmasını hiç istemiyorum." "Kadrodaki futbolcuların en az 18'i birbiriyle yarışabilmeli. Diğer tamamlayıcı oyuncular genç olmalı. Rekabet bizi yukarıya taşıyacaktır"
Teknik direktör Ersun Yanal, takımın iyi yolda olduğunu belirterek, "Umutlar bir noktaya eriştiğinde karşılıksız kalmasını istemiyorum. Yarına umutla bakıyorum ve iyi olacağını düşünüyorum" dedi. Genç ve geleceğe dönük oyuncuları aldıklarını belirten Yanal, "Çok uyumlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Son maçımızı Bursaspor gibi güçlü bir takımla oynayacağız. Bu karşılaşma eksiklerimizi görme adına bize çok faydalı olacak. Böylece kafamızdaki takıma son şeklini vermiş olacağız" diye konuştu.
TOLERANS GÖSTERİLMELİ
Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten kurt hoca, şöyle devam etti: "Trabzonspor'un bugünkü en önemli konumu transferde gerçekçi oyuncularla çalışmak. Ağustosun sonuna kadar bu devam eder. Gençleri aldık. Ben umutluyum. Umutlar bir noktaya eriştiğinde karşılıksız kalmasını istemiyorum. Bu nedenle sabrın ve toleransın biraz daha fazla olacağı bir sezon yaşayacağız. Bir başkanın transfere gitmesini ben de tasvip etmem ama referansların oluşmadığı yerde bunu yapmak durumunda kalıyorsunuz."
KADROMUZ 25'E İNECEK
Kamp sonrası takımdan ayrılacak oyuncular olacağını da söyleyen Yanal, "25 kişilik kadro yapacağız. Trabzonspor'un kadrosundaki futbolcuların hepsi birbiriyle eş değer olmalı. En az 18'i birbiriyle yarışabilmeli. Diğer tamamlayıcı oyuncular genç ve gelecek vadeden tarzda olmalı. Zaten bunu yapıyoruz. Rekabet bizi yukarıya çekecek. Önümüzde 2 hedef var. Biri Türkiye Kupası, diğeri Süper Lig. Önemli olan önümüzdeki sezonun da iskeletini oluşturmak. Artık uzun süre bu iskeleti kullanmamız gerek" diye konuştu.
İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK
Yanal sözlerini şöyle noktaladı: "Bütçe açıkları, ekonomik sorunlar hep transferlerin sonuçları. Bunların olmaması için ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Buna da çok yaklaştık. Rekabetin de takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Ciddi bir emek harcıyoruz ve bunun sonuçlarını da alacağımızı biliyoruz. Evet bazı hatalar da olacaktır ancak bunları zamanla kendi içimizde yok edecek ve taraftarın beklediği, yarışmacı bir takım ortaya çıkacaktır. Bu sene böyle bir takımın temellerini atıyoruz.
.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir