YANAL TALİMATI VERDİ: "BU RUH BİZDE VAR"

YANAL TALİMATI VERDİ:  "BU RUH BİZDE VAR"
50. kuruluş yılında büyük başarılar hedefleyen ve bu yönde kadro kurma çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, pazar günü Atiker Konyaspor ile oynayacağı Süper Lig'deki sezonun ilk hafta maçına büyük önem veriyor.

Bordo mavililerin teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcularıyla yaptığı toplantıda sezona iyi bir giriş yapmanın hedefleri yolunda çok değerli olduğunu söyledi.
İlk maçta alınacak galibiyetin moral ve motivasyon ile taraftarların takıma inancı için büyük değer taşıdığına değinen Yanal, "Büyük emeklerle, katkı yapılarak bir takım oluşturuluyor ve hedefimiz başarılı olmak. zorlu bir maraton bizi bekliyor ve biz buna hazırız. Yaptığımız hazırlıkların karşılığını alma vakti geldi. İlk maçımızdan üç puanla ayrılmalıyız" dedi.
Camianın kendilerinden beklentilerinin büyük olduğuna değinen Yanal, "Başarıyı takım ruhu getirecek ve bu ruh bizde var. Sizlere güveniyorum" ifadeleri kullandı.
Trabzonspor'da cezalı olan Onur Kıvrak ile sakatlığı bulunan Castillo, Atiker Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.
Bu arada Castillo'nun tedavisinin olumlu geçtiği ve 20 gün sonra takımla çalışmaya başlamasının beklendiği ifade edildi.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir