VALİSİ ŞAHİN :ÜSKÜDAR İSTANBUL’DA FARKLI BİR YERDEDİR

VALİSİ ŞAHİN :ÜSKÜDAR  İSTANBUL’DA FARKLI BİR YERDEDİR
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e iadeyi ziyarette bulundu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e  iadeyi ziyarette bulundu.
Başkan Hilmi Türkmen, İstanbul Valisi Vasip Şahin’i başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte belediye binasının kapısında karşıladı. Vali Vasip Şahin, girişte yer alan Üsküdar Belediyesi’nin projelerinin maketleri hakkında Başkan Hilmi Türkmen’den ayak üstü kısa bilgiler aldıktan sonra makam odasına geçti.
Makam odasında Vali Vasip Şahin, Başkan Hilmi Türkmen ve başkan yardımcılarıyla sohbet edip hal hatırlarını sordu. Belediye’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alan Vali Şahin, Üsküdar’ın İstanbul’un Eyüp ve Fatih gibi Tarihi  ilçelerden biri olduğunu belirterek ‘Üsküdar  İstanbul’da farklı bir yerdedir.Üsküdar bir tarih ve kültür merkezidir. Bu maneviyat yüklü ilçemizi diğerlerinden ayıran farklı bir havası var. Belediyemizin yaptığı projelere ve çalışmalara İstanbul Valiliği olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.
İstanbul Valisi Vasip Şahin’in iadeyi ziyareti yaklaşık 45 dakika sürdü. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Vali Vasip Şahin’e Üsküdar’ın sembolleri arasında alan yer alan 3. Ahmet Çeşmesi’nin tablosunu hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir