Fazlı Meriç

Fazlı Meriç

USTA, EFSANE BAŞKAN ŞAMİL EKİNCİ YOLUNDA İLERLİYOR

USTA, EFSANE BAŞKAN ŞAMİL EKİNCİ YOLUNDA İLERLİYOR

Gece gündüz çalışarak kulübü yeniden ayağa kaldırmaya çalışan Trabzonspor kulüp Başkanı Muharrem usta,  Efsane başkan Şamil Ekinci yolunda ilerliyor Trabzonspor’a; 4 Lig Şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 4 Cumhurbaşkanlığı ve 1 Başbakanlık Kupası kazandıran başkandı. Kaç tane başkan var bu memlekette, 5 yılda 11 kupa kazandıran? 
2015 yılında İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan bayrağı devralan Başkan Muharrem Usta kulübü yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz mesai harcayarak deyim yerindeyse Trabzonspor'u yeniden inşa ediyor. Planlı programlı yaptığı çalışmalar ’ile Mali disipline den de asla taviz vermeyerek borç batağına batmış takımı 2 yılda ayağa kaldırdı. Heyecanını kaybetmiş olan Şehir ve taraftarlar artık yarınlara daha umutlu bakıyor ve uzun sokakta Bordo-Mavi bayrakları dalgalandırıp şampiyonluk için besteler yapılmaya başlandı. Trabzonspor'un yeniden devrimlere imza atmasının temelini "sağlam adımlar atarak oluşturmaya çalışan Usta" Efsane Başkan Sami Ekinci yolunda ilerliyor.
Buradan Büyük Trabzonspor taraftarlarına ’da seslenmek istiyorum böyle bir başkan Trabzonspor’a bir daha zor gelir kıymetini iyi bilelim sahip çıkalım ve destek olalım . Taraftarlarımız ’da elini taşın altına koyması gerekiyor Kulübümüzün çıkarmış olduğu kombineleri bir an önce bitirelim 33 bin kombineyi bitiremiyorsak bize çok ayıp o zaman kendimizi sorgulamamız gerekiyor biz ne kadar taraftarız diye. Akyazı medikal park’ ta bir tane boş koltuk kalmasın Şampiyonluk meşalesini yakmak için, 41461 koltuk boş kalmasın  takımımıza sahip çıkalım ve yeniden tarih yazalım şampiyonluklara ambargo koyalım. Biz birlik olursak İstanbul saltanatını yıkar geçeriz. Buradan taraftarlarımıza bir müjde vereyim Burak Yılmaz transferi mutlu sonla bitti.  Bu transferin gerçekleşmesinde yoğun çalışmalar yapan Başkan Muharrem Usta’ya buradan teşekkür ediyorum.  “Ey Trabzonspor'lular! Şampiyonluk yolunda karşılaştığınız zorluklara sabredin. Rakiplerinize karşı birbirinize kenetlenip onlardan daha güçlü ve dirençli olduğunuzu gösterin.” "Şüphesiz en güzel mükâfat şampiyonluk olacaktır .”

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Fazlı Meriç Arşivi