ÜSKÜDAR'DA EBA’YA GİREMEYEN ÖĞRENCİ KALMAYACAK

ÜSKÜDAR'DA EBA’YA GİREMEYEN ÖĞRENCİ KALMAYACAK
EBA TV sayesinde tüm öğrenciler pandemi süreci boyunca eğitim ve öğretimlerine ara vermeden evden devam ediyorlar. Üsküdar Belediyesi tarafından kesintisiz online eğitimin devamı için tableti olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği sağlanacak.

Üsküdar Belediyesi sosyal tesislerini hafta sonu ziyaret eden vatandaşların yeme, içme gibi ücretlerinden elde edilen gelir ile başta yetim ve öksüz çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet hediye edilecek. Bu anlamlı kampanya ile Nevmekân Sahil, Nevmekân Bağlarbaşı, Nakkaştepe Millet Bahçesi ve Tebessüm Kahvesi’ni hafta sonu ziyaret eden Üsküdarlılar ödedikleri her ücret ile bir çocuğun yüzünü güldürecek.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Hafta sonu sosyal tesislerimizi her ziyaretiniz, içtiğiniz her çay, yediğiniz her yemek son kuruşuna kadar ihtiyaç sahibi öğrencilerimize tablet olacak demiştik. Başta yetim ve öksüz çocuklarımız olmak üzere; Üsküdar’da tableti olamayan öğrenci kalmasın diyor, bekliyoruz.” diyerek kampanyayı Üsküdarlılara duyurdu. Üsküdar Belediyesi olarak kış aylarına yaklaşırken hem hafta sonunu değerlendirmek hem de bir yetimin yüzünü güldürmek isteyen misafirlerimizi sosyal tesislerimize bekliyoruz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir