UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ...

UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ...
Trabzon Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları, Karadeniz müziğinin Türkü Babası Erkan Ocaklı'yı 8. Ölüm Yıldönümünde mezarı başında ve Mavi Karadeniz TV ekranlarında anacak.

Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) Gençlik Kolları, 8 yıldır aksatmadığı Erkan Ocaklı'yı anma etkinliğini bu yıl da Karacaahmet Mezarlığı'ndaki kabrinin başında gerçekleştirecek. TDF Gençil Kolları Başkanı Abdulkadir Meriç, Erkan Ocaklı'nın bütün sevenlerini kabri başında düzenleyecekleri programa davet etti. 
TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Meriç imzasıyla yayınlanan davet metni şöyle:
"TDF Gençlik Kolları her yıl olduğu gibi ölümünün 8. Yıldönümünde de Türkü Baba'yı rahmetle anıyor.
Karadeniz Müziğinin Türkü Babası Erkan Ocaklı için ilk program 16 Kasım Çarşamba günü 22:00-24:00 saatleri arasında Mavi Karadeniz TV’de kızı Büşra Ocaklı ve konukların katılımıyla Erkan Ocaklı türküleriyle olacak.
İkinci programda ise 20 Kasım Pazar günü Karacaahmet mezarlığında öğle namazı sonrasında kabri başında TDF Gençlik kolları tarafından Türkü Baba için okutulan hatmi şeriflerin duası yapılarak anılacak.
TDF Gençlik Kolları olarak gerçekleştireceğimiz bu anma programında tüm Türkü Baba sevdalılarını kabri başında bizimle olmaya davet ediyoruz".
  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir