ÜMRANİYESPOR'UN UMUTLARINI BAYRAMPAŞA BiTiRDi

ÜMRANİYESPOR'UN UMUTLARINI BAYRAMPAŞA BiTiRDi
2.lig beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ümraniyespor sahasında konuk ettiği Bayrampaşaspor'a 1-2 yenilerek Şampiyonluk yolunda büyük darbe ald

2.lig beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ümraniyespor sahasında konuk ettiği Bayrampaşaspor'a 1-2 yenilerek Şampiyonluk yolunda büyük darbe aldı.
Son iki maçında galip gelerek ligde iddialı bir konuma gelen Ümraniyespor sahasında karşılaştığı ve 6 puan niteliğini taşıyan maçta orta sıralarda yer alan Bayrampaşaspor'a mağlup olarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puan kaybederek rakiplerinin karşılaştığı haftada sahasında büyük bir fırsatı tepti. 
Maçtan Notlar
Maça Hızlı Başlayan Ümraniyespor Bayrampaşa üzerinde baskılı futbolunu sergilemeye çalışırken maçın 16. dakikasında kontratakta Feridun’un ayağından yediği golle 0 -1 yenik duruma düştü daha sonra baskılı ve istekli görünen Ümraniyespor geliştirdiği ataklara rağmen ilk yarının sonlarına doğru  karşılaşmanın 43. dakikasında Alican'ın ayağından yediği golle soyunma odasına 0-2 mağlup gitti.
Müsabakanın ikinci yarısında Ümraniyespor'da Rahman Oğuz'un yerine Bahadır , Aytekin Yerine'de Tahir değişiklikleri ile başladı. karşılaşmanın 50. dakikasında kazanılan serbest vuruştan Tahir’in ayağından bulduğu golle maçı 1-2 getiren Ümraniye spor' un ümitlenmesini sağladı . En azından beraberlik için yüklendiği dakikalarda kalesinde de ciddi tehlikeler yaşayan ev sahibi ekip maçı 1-2 kaybederek mutlak 3 puan parolası için çıktığı maçta hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet alarak şampiyonluk yolunda büyük bir darbe aldı. Haftaya Menemen deplasmanına gidecek olan ümraniyespor’da hedef kalan 4 maçından ‘da kayıpsız ayrılıp rakipler ininde puan kaybetmesini beklemek olacak.
 Ümraniyespor: 1 - Bayrampaşa: 2
Stat: Ümraniye Belediyesi İlçe
Hakemler: Burak Taşkınsoy, Candaş Elbil, Kemal Mavi 
Ümraniyespor: Burak, Mustafa, Ziya (Dk. 65 Tarık), Bulut, Aytek (Dk. 46 Tahir), Ömer, Erol, Samet, Rahman Oğuz (Dk. 46 Bahadır), Mehmet, Yasin
Bayrampaşa: Mehmet Doğan, Mehmet Arı (Dk. 65 Ferhat), Recep Soner, İlker, Alican (Dk. 74 Ramazan), Süleyman, Gökhan (Dk. 85 Samet), Furkan, Mahmut, Ersin, Feridun 
Goller: Dk. 16 Feridun, Dk. 43 Alican (Bayrampaşa), Dk. 50 Tahir (Ümraniyetspor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Aytek, Dk. 43 Mustafa, Dk. 73 Yasin, Dk. 90+2 Tahir (Ümraniyespor), Dk. 49 Ersin, Dk. 50 Mahmut, Dk. 67 Recep Soner, Dk. 90+4 Ferhat (Bayrampaşa)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir