ÜMRANİYESPOR ÇIKIŞ ARIYOR

ÜMRANİYESPOR ÇIKIŞ ARIYOR
Ümraniyespor Atatürk Olimpiyat stadında ağırlayacağı Göztepe maçına çok önem veriyor ligde henüz galibiyet alamayan kırmızı- beyazlı ekip bu maçta 3 puan ve galibiyetle tanışmak istiyor

ÜMRANİYE GÖZTEPE MAÇI CANLI 
TFF 1.Lig’de mücadele eden futbol takımlarımızım sezon başından bu yana yaşadığı yayın sorunu bugün resmen sona eriyor. Geride kalan 6 hafta boyunca takımlarını takip etme şansından mahrum kalan futbolseverler, bir türlü çözülemeyen yayın krizine devletin el atması sonucunda rahat bir nefes aldı. Takımlar da TRT’nin yaptığı resmi anlaşma duyurusu sonrası ilkel yöntemlerle takip etme şansı buldukları rakiplerinin analizlerini görüntülü olarak yapabilecek.
Tek maç TRT Avaz’da
Televizyonda TFF 1.Lig keyfi, bugün 4 maçla start alıyor. Günün ilk maçında İzmir temsilcisi Altınordu, saat 14.00’de Atatürk Stadı’nda Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek. 16.30’da ise ligin orta sıralarında yer alan iki ekip Balıkesirspor ve Sivasspor kozlarını paylaşacak. Bu iki maç da TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Akşam seansında ise Ümraniyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda liderlik savaşı veren İzmir ekibi Göztepe’yi ağırlayacak. Maç TRT Avaz’dan naklen yayınlanacak. Günün son müsabakasında da alt sıralardan kurtulma savaşı veren Elazığspor ile Bandırmaspor’un kapışması TRT Spor ekranlarında olacak.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir