“ÜMRANİYE KÜLTÜR ŞEHRİDİR”

“ÜMRANİYE KÜLTÜR ŞEHRİDİR”
Ümraniye Belediyesi, 2014-2015 kültür-sanat sezonunu adına yakışır muhteşem bir geceyle açtı. Türk sanat ve tasavvuf müziğinin en önemli isimlerinden.

Ümraniye Belediyesi, 2014-2015 kültür-sanat sezonunu adına yakışır muhteşem bir geceyle açtı. Türk sanat ve tasavvuf müziğinin en önemli isimlerinden Ahmet Özhan gecede sahne aldı. 
Ümraniye Belediyesi, 2014-15 Kültür-Sanat sezonunu, Türk sanat ve tasavvuf müziğinin önemli isimlerinden Ahmet Özhan konseriyle açtı. Atakent Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Öztürk, Mehmet Çelik, Serkan İnanoğlu, Muharrem Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun ve yönetimi, Belediye birim müdürleri, kültür sanat etkinliklerinde görev alan akademisyenler, bilim adamları, sanatçılar, yazarlar, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ümraniye Belediyesi, Kültür-Sanat alanında düzenlediği birçok program ile haftanın her günü kültür merkezlerinde sinemadan tiyatroya, şiir dinletilerinden konserlere, panellerden sempozyumlara kadar yüzlerce etkinlikle, her yaştan Ümraniyelilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Etkinliklerden hayli memnun kalan Ümraniyeliler, Kültür Sanat sezonunun açılışına da yoğun ilgi gösterdi.
BAŞKAN HASAN CAN; “ÜMRANİYE, KÜLTÜR VE SANAT SEVDALILARINA HER GÜN FARKLI BİR HİZMET VE AKTİVİTE SUNAN KÜLTÜR ŞEHRİDİR” 
10 yıldır kültür sanat programlarını sürdürdüklerini söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede her gün kültür ve sanatseverlere yönelik birçok aktiviteyi organize ediyoruz” dedi. Başkan Hasan Can, “Eski belediye binamız yakın bir zamanda yıkılıp yerine yeni, modern ve çok amaçlı konferans salonu ve kültür merkeziyle farklı bir hizmet binası inşa edilecektir. Bu bakımdan bundan sonra programlarımızın bazılarını burada Atakent Kültür Merkezimizde yapma kararı aldık. Ümraniye’mizin her mahallesine bilgi evleri ve mahalle bazında olmak üzere kültür merkezleri inşa ettik. Kültür merkezlerimizde sinemadan söyleşiye, sempozyumdan konferanslara, programlardan seminerlere kadar birçok etkinlikler yapılıyor. Bu bakımdan Kültür ve sanat sevdalılarına her gün farklı bir hizmet ve aktivite sunan bir kültür şehri Ümraniye ortaya çıktı. Bugün burada Türkiye’nin kıymetli sanatçılarından Ahmet Özhan gibi bir isimle 2014-2015 kültür sanat sezonumuzu açmayı arzu ettik. Ayrıca 10 yıldır kültür sanat etkinliklerimizde görev alan akademisyenlerimiz, bilim adamlarımız, sanatçılarımız ve yazarlarımıza da katılımları için teşekkür ederim” diye konuştu. 
Daha sonra Ünlü sanatçı Ahmet Özhan, kültür sanat sezonu açılış konserinde sahne aldı. Tasavvuf müziğinin unutulmaz eserlerini seslendiren Ahmet Özhan’a vatandaşlar da eşlik etti.
Konserin sonunda Başkan Hasan Can, kültür sanat etkinliklerinde görev alan akademisyenler, bilim adamları, sanatçılar ve yazarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir