Ümraniye Belediyesi’nden bir gençlik projesi daha

Ümraniye Belediyesi’nden bir gençlik projesi daha
Ümraniye Belediyesi, Millet Bahçesi’nde tüm Türkiye’ye örnek olacak Gençlik Atölyeleri’nin yapım çalışmalarına başladı. Proje tamamlandığında, birçok atölye çalışmasıyla gençlerin kültürel, sosyal ve kişisel gelişimine büyük katkı sağlanacak.

Ümraniye Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmaları devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım göreve geldiği Nisan 2019’dan bu yana gençleri önceleyen birçok proje ve çalışmayı hayata geçirdi. Her fırsatta gençlerle farklı etkinliklerde bir araya gelen Başkan Yıldırım’ın talimatıyla, gençlerin kültürel, sosyal ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak olan Gençlik Atölyeleri’nin yapım çalışmaları başladı.
Ümraniye Millet Bahçesi’nde yapımına başlanan Gençlik Atölyeleri’nde; robotik kodlama, yazılım, eğitim sınıfları, sanat atölyesi, müzik atölyesi, hobi akıl oyunları ve kitap kafe gibi mekânlar oluşturulacak. Projede ayrıca; sinema ve seminer salonu, açık hava etkinliklerinin yapılması için de amfi tiyatro ve açık spor alanları yer alacak. Atölye çalışmaları, iki kattan oluşan dört binada gerçekleştirilecek.
Gençlik Atölyeleri’nin yapım çalışmaları tamamlandığında gençlerin sosyalleşmelerine ve farklı alanlarda bilgi sahibi olmalarına katkı sağlayacak ve tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek önemli bir tesis olacak. Proje tamamen, Millet Bahçesi’nin doğal yapısına uygun şekilde ahşap ve doğal tuğla kaplamadan yapılacak.

58675-umraniye-belediyesinden-bir-genclik-projesi-d-20210827-113515-umraniye-fotogaleri_800x600.jpeg


Gençlik Atölyeleri ile gençlerin; temel bilgi ve farkındalık düzeylerini artırmaları, çeşitli konularda kişisel becerilerini geliştirmeleri ve aynı zamanda farklı bakış açılarıyla sorgulama becerilerini güçlendirmeleri amaçlanıyor.

58678-umraniye-belediyesinden-bir-genclik-projesi-d-20210827-113516-umraniye-fotogaleri_800x600.jpeg


“Biz yatırımımızı binalara değil, gençlerimize yapıyoruz”
Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada. “Gençlerimiz için önemli bir projeyi tamamlayıp, yakında hizmete açacağız. Yavrularımız, Millet Bahçemizde doğayla iç içe, hem kendilerini geliştirip hem de nitelikli vakit geçirecek. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sosyal ve kültürel olarak gelişimine büyük önem veriyoruz. Biz yatırımımızı binalara değil, gençlerimize yapıyoruz. Böylelikle onların, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına da önemli katkı sağlıyoruz. Bu atölyeler, Ümraniyeli gençlerin en sevdiği mekân olacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir