ÜMRANİYE BELEDİYESİ BÜYÜK BİR PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR

ÜMRANİYE BELEDİYESİ BÜYÜK BİR  PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR
Ümraniye Belediyesi Büyük Bir Projeyi Daha Hayata GeçiriyorÜmraniye Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Ümraniye İlçesi Şile Otoyolu-Tantavi-Küçüksu Güney Yan Yol Projesinin yapımı yakın zaman içerisinde başlıyor.

Ümraniye Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Ümraniye İlçesi Şile Otoyolu-Tantavi-Küçüksu Güney Yan Yol Projesinin yapımı yakın zaman içerisinde başlıyor.
Son yıllarda Anadolu yakasının önemli merkezlerinden biri haline gelen Ümraniye ilçesi, ana arterlere yakınlığı sayesinde Avrupa yakasına da rahat erişim sağlanabilen bir bölge konumuna geldi. Hızlanan alternatif ulaşım ve altyapı çalışmalarıyla bölgenin değeri artarken, Ümraniye Belediyesi, önemli bir proje daha hayata geçirilecek.
Ümraniye İlçesi Şile Otoyolu-Tantavi-Küçüksu Güney Yanyol Geometrik Düzenleme Projesi; toplu taşıma araçları ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine, yapımı devam eden Ümraniye Büyük Camii ile üniversite yerleşkesine ve Ümraniye Belediyesine ulaşımı oldukça kolaylaştıracak. Ayrıca Şile yönü otoyol bağlantısına alternatif oluşturacağından dolayı şehir içi araç trafiğine olumlu yönde katkı sağlayacak.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir