ÜLKEMİZDE HAİNLER HER YERE SIZMIŞ

ÜLKEMİZDE HAİNLER HER YERE SIZMIŞ
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçecek olan 15 Temmuz darbe girişimini, yaptığı bir açıklamayla kınadı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçecek olan 15 Temmuz darbe girişimini, yaptığı bir açıklamayla kınadı. Başkan Hasan Can: “Millet iradesinin önünde kimse duramaz ve hiç kimse millet iradesini hiçe sayamaz” dedi.
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 15 Temmuz günü gerçekleşen darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı. Başkan Hasan Can yaptığı konuşmasında: “Aziz Türk Milleti tek bayrak, tek millet ve tek devlet olma yolunda bir kez daha tarih yazmıştır. Bazı güç odaklarının maşaları olduğu tespit edilen kişilerce ülkemiz üzerinde gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi, Aziz Milletimizin dimdik ayakta durması, vatanına, milletine, bayrağına ve hükümetine sahip çıkması sayesinde bir kez daha başarısızlıkla sonuçlanmıştır” dedi.
"ÜLKEMİZDE HAİNLER HER YERE SIZMIŞ "
“Ülkemizde hainler maalesef her yere sızmış diyen” Başkan Hasan Can: “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içerisindeki bu hain grubun yaptığı darbe girişimi, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak veren aziz milletimizin basireti, kahraman güvenlik güçlerimizin dik duruşu sayesinde püskürtülmüş, hainler amaçlarına ulaşamamıştır. Darbe girişiminde bulunan ve Türk askerine mal edilmeye çalışılan oyun milletimizin meydanlara inmesi, vatanına, devletine ve hükümetine sahip çıkması sonucu bozulmuş, suçlular güvenlik güçlerimizin titiz çalışma ve gayretleri ile tek tek yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Şu asla unutulmamalıdır ki, millet iradesinin önünde kimse duramaz ve hiç kimse millet iradesini hiçe sayamaz” dedi.
Başkan Hasan Can: “Bu duygu ve düşünceler içerisinde ülkemize ve hükümetimize karşı haince ve kalleşçe yapılan darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyor, çıkan olaylarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir