Uğurcan Çakır: Daha iyi yerlere geleceğiz

Uğurcan Çakır: Daha iyi yerlere geleceğiz
BB. Erzurumspor maçı sonrası Trabzonspor'da Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu. Saha zemininin kötü olduğunu belirten başarlı file bekçisi, "Abdullah hoca ile takım savunmasını iyi yapıyoruz. Hocamızın taktikleriyle daha iyi yerlere geleceğiz." dedi..

Trabzonspor'un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır, BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. Erzurum'un daha iyi mücadele ettiğini kaydeden Uğurcan, "Erzurum'un coşkulu olduğunu biliyorduk. Zeminin şartları kötüydü, bizim takıma uygun değildi. İstediğimiz pas oyunlarını yansıtamadık. Takım olarak iyi durduk, iyi savunduk, gol yemedik. Daha fazla mücadele etmemiz lazımdı ama Erzurumspor iyi mücadele etti, bizden daha fazla kazanmayı istediler. Ligin boyu kısalıyor, her maça kazanmak için çıkıyoruz. Neler gösterecek günler, göreceğiz." dedi.. 
"SAVUNMAYI HALLETTİK HÜCUM ÇALIŞIYORUZ"
Savunmada iyi ancak hücumda etkili olamadıklarını belirten 24 yaşındaki kaleci, "Abdullah hoca ile takım savunmasını iyi yapıyoruz. Savunmayı hallettik, hücum çalışıyoruz. Hocamızın taktikleriyle daha iyi yerlere geleceğiz. İlk 4'ün içinde hep yer almayı Trabzonspor hak ediyor, inşallah daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir