TURNUVALARDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

TURNUVALARDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Pendik Gençlik Günleri’ kapsamında masa tenisi ve salon futbolu (futsal) turnuvalarında mücadele ederek dereceye girenler, ödüllerini ve madalyalarını Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in elinden aldı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Pendik Gençlik Günleri’ kapsamında  masa tenisi ve salon futbolu (futsal) turnuvalarında mücadele ederek dereceye girenler, ödüllerini ve madalyalarını Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in elinden  aldı. 
Pendik Belediyesinin düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen “Pendik Gençlik Günleri”nin  ödül töreni, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Bu yıl da masa tenisi, salon futbolu ve bilek güreşi olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenen Gençlik Günleri, çok sayıda öğrencinin ve okul takımının kıyasıya mücadelesine sahne olmuştu. Eğlenceli ve heyecanlı geçen organizasyon sonuncunda turnuvalarda dereceye girenler düzenlenen törenle madalya ve ödüllerini aldılar.
TURNUVALARDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene katılan  Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, sporcuları tebrik ederek hediyelerini ve madalyalarını verdi. Bu turnuvanın özellikle öğrenciler yönünden önemli bir adım olduğunu belirten Başkan Şahin,   “Gençlerimizi spora özendirmek ve onları hayatta aktif hale getirebilmek için böyle bir organizasyon planladık. Dereceye giren tüm gençlerimizi tebrik ediyorum.  Sporu hayatınızın önemli bir noktasına koyarsanız daha sağlıklı ve dinamik olarak yaşamınız çok daha  renkli hale gelecekir” diye konuştu.
2014 Gençlik Günleri kapsamında düzenlenilen turnuvalarda  masa tenisinde 221, bilek güreşinde 233 sporcu, futsal turnuvasında ise 12 okul takımı mücadele etmiş, bilek güreşi kategorisinde dereceye girenler turnuva sonunda düzenlenen törenle ödüllerini almıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir