TÜRKİYE YEŞİLAY GENEL MERKEZİNE ZİYARET

TÜRKİYE YEŞİLAY GENEL MERKEZİNE ZİYARET
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye Yeşilay Genel Merkezini ziyaret ederek sürdürülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Genel Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Seylan, Genel Sekreter Av. Osman Baturhan Dursun, Sekreter Yrd. Kln. Psk. Mehmet Dinç, Genel Müdür Savaş Yılmaz ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur hazır bulundu. Toplantıda Yeşilay çalışmaları ve ilçelerde çalışmaların yaygınlaştırılması konusu görüşüldü. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, özellikle alkol ve uyuşturucu bağımlılarına ve bağımlı yakınlarına ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon desteği veren Üsküdar’dan sonra Fatih’te açılan YEDAM’ın (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) faaliyetleri, yaygınlaştırma çalışmaları üzerine konuklarına bilgiler verdi.
Öte yandan gerçekleşen toplantıda, İstanbul’da her ilçede bulunan, özellikle Fatih ve Ümraniye ilçelerinde gerek eğitim faaliyetleri gerek saha içi etkinlikleriyle aktif çalışan Yeşilay şubelerinin çalışmalarına destek olma ve işbirliği üzerine konular konuşuldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir