TÜRKİYE - HIRVATİSTAN KARŞISINDA

TÜRKİYE - HIRVATİSTAN  KARŞISINDA
UEFA Uluslar Ligi'nde iki önemli maça çıkacak A Milli Takım bu karşılaşmalar öncesinde Hırvatistan ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Türkiye bu maçı kazanarak diğer iki maça moralli bir şekilde çıkmak istiyor.

UEFA Uluslar Ligi’nde hem küme düşmemek hem de grupta zirveyi son iki maç öncesi zorlamak isteyen A Milli Takımımız, 15 Kasım’da sahamızdaki Rusya ve 18 Kasım’da deplasmandaki Macaristan sınavları öncesi bu akşam 2018 Dünya Kupası ikincisi Hırvatistan’ı Vodafone Park’ta ağırlayacak. Ay-Yıldızlılar, sonrasında oynayacağı iki önemli mücadele öncesi Hırvatlar’la sağlam bir test maçında boy gösterecek. 
Türkiye - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Vodafone Park’ta oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı, Slovenyalı Slavko Vincic yönetecek. TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.
Türkiye - Hırvatistan muhtemel 11'ler...
Türkiye: Uğurcan, Nazım, Ozan Kabak, Mert Çetin, Ömer, Okay, Dorukhan, Efecan, İrfan Can, Yusuf, Cenk
Hırvatistan: Sluga, Juranovic, Uremovic, Vida, Melnjak, Basic, Badelj, Pasalic, Rog, Orsic, Colak
10. kez karşılaşacağız…
Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in, sahaya nasıl bir ilk 11’le çıkacağı bilinmiyor ancak Rusya ve Macaristan sınavlarının taktik provalarını da deneme şansı bulacağı tahmin ediliyor. A Milliler, Hırvatistan ile daha önce 9 kez karşılaştı, 1 kez kazandı, 5 kez berabere kaldı ve 3 defa da mağlup oldu. Kalemizde 10 gol görürken, rakibimize 6 gol attık. Tek galibiyetimizi ise 2018 Dünya Kupası Elemeleri Grup maçında evimizde 1-0’lık skorla kazanmayı başarmıştık. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir