TRUMP, OBAMA'YA KÜFÜR EDEN DUTERTE'Yİ DAVET ETTİ

TRUMP, OBAMA'YA KÜFÜR EDEN DUTERTE'Yİ DAVET ETTİ
Donald Trump, ABD Başkanı Barack Obama'ya iki defa ağır küfür eden, Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'yi Beyaz Saray'a davet etti.

ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump, Filipinler ile ABD arasındaki silah anlaşmasını iptal eden ve selefi Barack Obama'ya küfür eden Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'yi Beyaz Saray'a davet etti.
7 DAKİKADAN UZUN SÜRDÜ
Trump ile Duterte'nin telefonda görüştüğünü aktaran Filipinler liderini özel asistanı Christopher Go, ikili arasındaki "sevimli ve neşeli" konuşmanın 7 dakikadan uzun sürdüğünü ifade etti.
BEYAZ SARAY'A DAVET EDİLDİ
Trump'ın Duterte'yi gelecek yıl için Beyaz Saray'a davet ettiğini kaydeden Go, Filipinler Devlet Başkanı'nın da ABD'nin gelecekteki liderini 2017'de ülkesinde düzenlenecek olan Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) zirvesine davet ettiğini aktardı.
"KÜFÜR SEVDALISI BİR YOLDAŞ"
ABD Başkanı Obama'ya iki kez küfür eden Duterte, 8 Kasım'daki başkanlık seçimlerinden zaferle çıkan Trump hakkında ise övgü dolu sözler sarfetmişti. 45. ABD Başkanı'nı, "küfür sevdalısı bir yoldaş ve hafife alınmayacak biri" olarak nitelendiren Duterte, "Artık kavga istemiyorum çünkü Trump kazandı" açıklamasında bulunmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir