TRABZONSPOR’UN YILDIZI AVRUPA TAKIMLARINI PEŞİNE TAKTI

TRABZONSPOR’UN  YILDIZI AVRUPA TAKIMLARINI PEŞİNE TAKTI
Trabzonspor'da yeni sezona tecrübeli sağ bek Joao Pereira 'nın sakatlığı nedeniyle 3 maçta da ilk 11 başlayan Serkan Asan, gösterdiği performansla göz doldurdu.

FİYATINI İKİYE KATLADI
Fırtına'nın 21 yaşındaki sağ beki Serkan Asan'ın hem performansı hem de piyasa değeri yükseldi. U21 Milli Takımı'nda da oynayan futbolcu, bu sezon bordo-mavililerde 3'ü ilk 11 olmak üzere 4 maçta forma giydi. Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 500 bin euro'dan 1 milyon euro'ya çıktı.
GETAFE'DEN TEKLİF ALDI
 Geçen sezon bordo mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden olan Getafe'nin devre arsında Serkan Asan için Trabzonspor'a resmi teklif kabul edilmedi. 1.5 milyon Euro'luk teklifi yeters,z bulan Trazbonspor, Serkan Asan'ın süreklilik kazanmasından sonra daha büyük bonservis elde edileceğini düşünerek transferine izin vermedi. 36 yaşındaki Portekizli sağ bek Joao Pereira'nın da forma rekabeti verdiği Asan, formayı kaptırmak istemiyor. 
ALMAN KULÜPLERİ TAKİP EDECEK 
Fransız Kulübü Lille'de forma giyen Mehmet Zeki Çelik'in transferi durumunda alternatif isimlerden birisi olan Serkan Asan'ın başta Freiburg olmak üzere Almanya Bundesliga ekipleri de gündemine aldı. Bu sezon Asan'ı maçlarına gözlemciler tarafından takip edilecek. 
FRANSA LİGUE 1 EKİBİ LİLLE’İN RADARINDA
Fransa Ligue 1 ekibi Lille, milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik'in ayrılık ihtimaline karşı Trabzonspor'un genç oyuncusu Serkan Asan'ı gündemine aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir