Trabzonspor’un iki yıldızına servet verdiler

Trabzonspor’un iki yıldızına servet verdiler
Trabzonspor yıldız oyuncularına gelen transfer tekliflerini düşünmeden ret etti. Al Hilal, Djaniny’ye 7 milyon Euro, Torino da Ekuban’a 8 milyon Euro önerdi. Avcı “Daha iyilerini bulamayız” deyince yönetim bu transfer tekliflerini reddetti.

Bordo-mavili takım Trabzonspor art arda önemli transferleri bitirirken oyuncularına da teklifler geliyor. Bordo-mavili kulüpte son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Djaniny'ye Al Hilal'den transfer teklifi geldi. 29 yaşındaki oyuncu için 7 milyon Euro teklif edildi. Bu sırada Torino da Caleb Ekuban'a olan ilgisini duyurdu ve bordo-mavililerin kapısını 8 milyon Euro ‘lük öneri ile çaldı. Yönetim bu teklifleri teknik direktör Abdullah Avcı'ya iletti. Deneyimli hoca   "Transferin bitimine bu kadar kısa süre kala daha iyilerini bulamayız" diyerek gönderilmelerini istemediğini yönetime bildirdi.

8522.jpg

Trabzonsporlu idareciler de sezon sonuna kadar iki isimle yolları ayırmak istemediklerini Al Hilal ile Torino kulüplerine ilettikleri gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir