Trabzonspor'dan Giorgos Masouras bombası!

Trabzonspor'dan Giorgos Masouras bombası!
Süper Lig'in son şampiyonu transferde düğmeye bastı. Bordo mavililer Karagümrük maçında sakatlanan Edin Visca'nın alternatifini arayama başladı. Yönetimden transfer isteyen Abdullah Avcı yıldız ismi kadrosunda görmek istiyor.

Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor'da devre arası için düğmeye bastı. Sezon başından yapılan transferlerin takıma katkıda sağlayamaması gözleri ocak ayında yapılacak transferlere cevirdi. 
Bordo mavililer, bu sezon da şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Fırtına bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız verdi. Yapılacak takviyeler sonrası takım kadrosunun daha da güçlendirilmesi planlanıyor.
Teknik Direktör Abdullah Avcı da eksik bölgeler için raporunu sundu. Sezonun ilk bölümünde sağ kanat problemi yaşayan Trabzonspor'da, Visca dönünce rahat bir nefes alınmıştı Ancak Bosnalı futbolcunun yeniden sakatlanması, planları değiştirdi. Bordo-Mavililer'in ara transfer döneminde sağ kanada oyuncu alma ihtimali yüksek.
Sezon başında  ciddi şekilde gündemde olan yunan oyuncu Masouras. Olympiakos'la 1 yıl kontratı kaldı. Yerli piyasasında ise Trabzonspor'un eski aşkı Efecan Karaca yeniden radara girecek.  Transferde maliyet faktörü, belirleyici etken olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir