Trabzonspor’da Bakasetas farkı

Trabzonspor’da Bakasetas farkı
Trabzonspor’un Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, fırtınaya hayat veriyor. Gecen hafta Denizlispor’a dün akşamda Malatya’da da müthiş bir şutla ağları sarstı. Trabzon’a iki haftada 6 puan kazandırarak zirveye tutunmasında önemli rol oynadı.

Trabzonspor'un devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas şovuna Malatya'da da devam etti. Yunan maestro attığı mükemmel golle şapka çıkarttı. 50. dakikada kaleciden seken meşin yuvarlağı topuğuyla önüne alan yıldız futbolcu, sağ ayağıyla sert vurdu. Top yan direğe çarparak ağlara gitti. Geçen hafta Yukatel Denizlispor filelerini de havalandıran Bakasetas böylece Trabzonspor'a iki haftada 6 puan kazandırmış oldu.
9 GOLE ÇIKTI
Bakasetas bu sezon ligde toplamda ise 9 gole ulaştı. Tecrübeli futbolcunun ayrıca 2 de asisti var. Bakasetas attığı gol dışında özellikle ilk yarıda Djaniny ve Ekuban'a verdiği akıl dolu paslarla da alkış aldı. Devre arasının en önemli transferlerinden biri olduğunu şimdiden ispatlayan Anastasios Bakasetas'ı bazı Avrupa takımlarının da takibe aldığı belirtiliyor.
TOP GELİRKEN GOLÜ HİSSETTİM
Bakasetas, "Ekonomik olarak insanların zorluk yaşadığı bu süreçte bu takım bana önemli bir yatırım yaptı. Ben de bunun karşılığını sahada vermeye ve takımımın kazanmasına yardımcı olmaya çalışıyorum. Golde topun bana geleceğini hissetmiştim. Önemli olan ilk dokunuşu iyi yapabilmekti. Ben de iyi şutlar çekebildiğimi düşünüyorum. Tek vuruşu iyi yaptım, güzel bir gol oldu" dedi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir