TRABZONSPOR’DA AVCI DÖNEMİ BAŞLIYOR

TRABZONSPOR’DA AVCI DÖNEMİ BAŞLIYOR
Bordo- mavili takımla üç yıllığına anlaşma sağlanan Abdullah Avcı, yarın imza atacak ve takımın başına idmanlara çıkacak. Tecrübeli hocanın yardımcıları dün Trabzon’a gitti ve çalışmaya başladı. Avcı da bugün saat 18:00'de şehre gelecek.

Newton yönetiminde ligin ilk yedi haftasında sadece beş puan toplayabilen Trabzonspor, İngiliz hocayı gönderdikten sonra Alanyaspor deplasmanına İhsan Derelioğlu yönetiminde çıktı. Ligin lideri karşısında bu sezonki en derli-toplu futbolunu oynayan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan bordo-mavililerde, artık gözler tamamen yeni hocaya çevrildi. Abdullah Avcı ile 3 yıllığına anlaşılırken yarın imza töreni düzenlenecek. Bugün 18.00'de Trabzon'a ayak basacak Abdullah Avcı, teknik ekibini ise bir gün önceden antrenman programını şekillendirmeleri ve antrenman sahalarında incelemelerde bulunmaları için şehre gönderdi.
KALİTESİNİ İSPAT ETMEK İSTİYOR
Avcı'nın ekibinde yer alan Orhan Ak, Egemen Korkmaz, Haluk Güngör, Ekrem Özerk Tufan, Yaşar Çevikel ve Caner Erol bir gün önceden Trabzon'a geldi. Teknik ekibini önden Trabzon'a gönderen Avcı için Trabzonspor macerası aynı zamanda yeni bir meydan okuma anlamına geliyor. Medipol Başakşehir'de şampiyon takımın temellerini atan Avcı, sonrasında büyük umutlarla gittiği Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamamıştı. Kulübün içinde bulunduğu kriz nedeniyle sorun çeken Abdullah Avcı, Trabzon'da yeniden kalitesini ispatlamak ve takımı ayağa kaldırmak istiyor. Avcı'nın takımın maçlarını izlediği dile getirildi.
BİR İLKİ YAŞAYACAK
Uzun yıllar Başakşehir, eski adıyla İstanbul BB'yi çalıştıran Abdullah Avcı, 2011-13 arasında A Milli Takım serüveni yaşadı. Buradaki görevinden ayrıldıktan sonra 2014-2019 arası tekrar Başakşehir'in başında olan 57 yaşındaki hoca, 2019-20'de Beşiktaş ile anlaştı. Siyah-beyazlılar ile ligde 18 maça çıkan Avcı, 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldıktan sonra 20 Ocak 2020'de Beşiktaş'tan ayrılmıştı. Newton öncesinde de Trabzonspor'la adı ciddi şekilde anılan tecrübeli hoca, rötarlı olarak göreve başlayacak. Avcı kariyerinde ilk kez İstanbul dışında bir kulüp takımı çalıştıracak.
33 FARKLI HOCA 
Bordo-mavililer, 46 yıllık Süper Lig geçmişinde bugüne kadar 33 farklı teknik adamla çalışırken, 52 kez hoca değişikliği yaptı. Yaşanan değişiklikler nedeniyle birçok teknik direktörün çeşitli dönemlerde görev aldığı Karadeniz devi; 22 yerli, 11 yabancı antrenör ile çalıştı..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir