TRABZONSPOR'A DÜNYA YILDIZI GELİYOR!

TRABZONSPOR'A DÜNYA YILDIZI GELİYOR!
Abdullah Avcı'nın takımın başına getirilmesinin ardından yükselişe geçen Trabzonspor transfer çalışmalarına da hız verdi. Bordo-mavililer devre arasında yapacağı transferlerle kadro kalitesini artırmanın planlarını yapıyor.

Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Önce deplasmanda Fatih Karagümrük'ü, ardından evinde konuk ettiği Göztepe'yi mağlup ederek tırmanışını sürdüren bordo-mavililer yeniden zirve hesapları yapmaya başladı..
Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürdüğü ve ligi ikinci sırada tamamladığı geçen sezonunun ardından 2020-21'e istediği başlangıcı yapamayan Fırtına, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından atağa kalktı..

134515976_4031379473560347_6786827571649885660_o.jpg
9 MAÇTA 20 PUAN
İlk 8 maçta 6 puan alan ve 17. sırada olan bordo-mavililer, deneyimli teknik adam ile çıktığı 9 karşılaşmada 20 puan toplayıp zirveyle farkı 8'e indirdi.
Son 9 maçta bir kez yenilen ve 7. sıraya yükselen camiada Abdullah Avcı güvenoyu alırken, yeniden zirve hesapları yapılmaya başladı..
Bu haftayı 'bay' geçecek bordo-mavililer, ardından deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçıyla çıkışını sürdürüp tekrar şampiyonluk potasına girmeyi hedefliyor..

 

5ff174c17af5072098e049dc.jpg
TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZLANDI
Trabzonspor bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer devre arasında yapacağı transferlerle kadro kalitesini artırmak istiyor.
Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'i kadrosuna katan bordo mavililer sürpriz bir isim için devreye girdi..
SOL BEKE DÜNYA YILDIZI
Karadeniz ekibi sezon başında Marlon'u renklerine katmıştı. Brezilyalı futbolcu alışma dönemini atlattıktan sonra performansını yükseltse de teknik direktör Abdullah Avcı'nın buraya daha nitelikli bir oyuncu istediği kaydedildi.
Günün haberi de Ada basınından geldi. Sky Sports'a göre Trabzonspor, Tottenham'ın sol beki Danny Rose ile görüşüyor..

gfh.jpg
Adı kadroya yazılmadığı için maçlara çıkamayan Rose'un da ayrılmak istediği kaydedildi..
30 yaşındaki yıldız sol bek haricinde orta sahanın solunda da oynayabiliyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir