TRABZONSPOR’A DEV FORVET DANİEL GİNCZEK

TRABZONSPOR’A DEV FORVET DANİEL GİNCZEK
Trabzonspor, ara transfer dönemine hareketli başladı. Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'i transfer ederek orta sahasını güçlendiren Fırtına, gözünü forvet transferine dikti. Bordo-mavililerin hedefinde piyasa değeri 7 milyon Euro olan 'Panzer' var

Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'i renklerine bağlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik patron Abdullah Avcı'nın yönetimden iki hücum oyuncusu istediği ortaya çıktı.
Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Göztepe maçı sonrası, "Hocanın belirlemiş olduğu isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Temasta olduğumuz 1-2 isim var. Fazla da uzun süreceğini düşünmüyorum" sözleri ile kast ettiği isimlerden birinin Wolfsburg'un 29 yaşındaki forveti Daniel Ginczek olduğu öne sürüldü..
Alman ekibinde bu sezon istediği forma şansını bulamayan ve ayrılmak isteyen deneyimli oyuncunun şartlarının araştırıldığı belirtildi. Rakamlar uygun olursa resmi teklif yapılacak..
2022 yılına kadar Wolfsburg ile sözleşmesi bulunan Ginczek bu sezon Bundesliga'da 6 maçta görev alırken, skor üretemedi. 2018'de Stuttgart'tan 14 milyon euro 6bonservis bedeliyle gelen Alman forvetin şu anki piyasa değeri 7 milyon euro..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir