Trabzonspor transfer ’de gaza bastı

Trabzonspor transfer ’de gaza bastı
Fırtına’da transfer haberi... Trabzonspor Kadrosunu güçlendirmek için bir kanat bir de 10 numara için uzun süredir çalışan Bordo-mavili ’da iki bölge için 4 aday var. İşte öne çıkan Transferler’ deki son gelişmeler…

Trabzonspor’un deneyimli teknik adamı Abdullah Avcı’nın kanat transferinde belirlediği ilk aday Mehdi Carcela-Gonzalez. Standard Liege, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcuyu satmaya hazır. Ancak Belçika ekibi kapıyı 1.5 milyon Euro’dan açtı. Fırtına ise haziranda boşa çıkacak bir futbolcu için bu kadar yüksek ödeme yapmak istemiyor. Yönetim, fiyatı 800 bin Euro’ya çekmek için çalışıyor. Carcela-Gonzalez ile yapılan görüşmelerin ise olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. 31 yaşındaki solak yıldız, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.
Papu Gomez gelmeye yakın
Borbo-mavili takım Trabzonspor’un 10 numara için rüyalarını süsleyen isim, Atalanta’daki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Papu Gomez. Abdullah Avcı’nın takımda görmeyi çok istediği Arjantinli yıldıza Arsenal ve Sevilla’nın talip olduğu iddiası moralleri bozmuştu. Ancak Arsenal’in Martin Odegaard’a yönelmesi, Sevilla’nın ise Gomez’le ilgilenmediğinin ortaya çıkması, Trabzonspor’un bu transferde gaza basmasına neden oldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu da taraftarları fazlasıyla heyecanlandıran 32 yaşındaki maestro için şartları zorlamaya kararlı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir