Trabzonspor transfer avında

Trabzonspor transfer avında
Trabzonspor yeni sezon için kolları sıvadı. Teknik direktör Bjelica raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Karadeniz fırtınası Dinamo Zagreb forması giyen 28 yaşındaki forveti Bruno Petkovic için görüşmelerin hızlandığı gelen bilgiler aras

Trabzonspor bu sezon istediği saha sonuçlarını alamayıp, tüm kulvarlara erkenden havlu atması, yönetimi gelecek yıl için harekete geçirdi. Şampiyonluk öncesinde olduğu gibi transferleri hızlı bir şekilde bitirmeyi hedefleyen Başkan Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un izleme ekibindeki yetkilileri Avrupa'ya gönderdi.
FORVET İÇİN İLK ADAY BRUNO PETKOVİC 
Transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da, teknik direktör Nenad Bjelica harekete geçti. Başkan Ertuğrul Doğan ile geçtiğimiz hafta görüşen Hırvat çalıştırıcı, yakından tanıdığı ve performansından emin olduğu bazı isimleri takıma kazandırmak istiyor. Bunların başında Bruno Petkovic geliyor. Dinamo Zagreb forması giyen 28 yaşındaki forvetin kulübüyle 1 yıl kontratı kaldı. Bjelica'nın gelişiminde kilit rol oynadığı Petkovic, Hırvatistan Milli Takımı'na yükselmişti. Bjelica, yıldız oyuncuyla Trabzonspor'da tekrar buluşmak istiyor.
GİDECEK YABANCILAR BELLİ OLUYOR
Geçtiğimiz günlerde  Vitor Hugo ve Bruno Peres'le vedalaşan Trabzonspor'da, ayrılıklar devam edecek. Sıradaki isimlerin Larsen ile Denswil olduğu öğrenildi. Sezon başında kadroya katılan iki futbolcu, teknik direktör Nenad Bjelica'nın gözüne giremedi. 2'şer yıl daha kontratları bulunan tecrübeli isimlerin menajerleriyle görüşmelerin başladığı öğrenildi. Denswil bu sezon imza parasıyla birlikte 2 milyon 150 bin Euro ücret alırken, Larsen'in maaşı 1 milyon 350 bin Euro. 
TRANSFERDE ÖNCELİK BALKAN ÜLKELERİ 
Major liglerin yanı sıra alt ligler de takip ediliyor. Aynı zamanda Balkan ülkeleri mercek  altında. Hırvatistan, Romanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Sırbistan gibi pek çok ülkede belirlenen oyuncular izleniyor.
30 maçta 25 gole katkı...
Kadroda ciddi bir değişime hazırlanan Trabzonspor, potansiyelli yıldız adaylarını takıma kazandırmayı planlıyor. Bu isimlerden biri Jean Philippe Krasso. Fransa Ligue 2'de St. Etienne forması giyen 25 yaşındaki forvet Krasso, 30 maçta 16 gol, 9 asistlik performans gösterdi.
SAĞ BEKE YENİ ADAY
Diğer isim ise  ve Thomas Foket.  Belçikalı sağ bek Foket ise Ligue 1'de Reims'de görev yapıyor. Piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan ve 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu için şartlar araştırılıyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir