TRABZONSPOR, ŞOTA'YI DUYURDU

TRABZONSPOR, ŞOTA'YI DUYURDU
Yanal görevinden ayrılırken, yerine aynı gün bordo-mavili ekibin eski futbolcusu, Gürcü teknik direktör Şota Arveladze getirildi

Trabzonspor'da yönetim ile teknik direktör Ersun Yanal arasında yaşanan Constant krizi istifa getirdi. Yanal görevinden ayrılırken, yerine aynı gün bordo-mavili ekibin eski futbolcusu, Gürcü teknik direktör Şota Arveladze getirildi. Trabzonspor'daki ilginç gelişme şöyle yaşandı: Yanal, kadro dışı bıraktığı Gineli futbolcu Constant'ın başkan Hacıosmanoğlu ve sportif direktör Süleyman Hurma tarafından kamp kadrosuna alınması isteğini ısrarla reddetti. Dün kulüp binasında gerçekleştirilen zirvede Yanal, Constant'ı kesinlikle affetmek gibi bir düşüncesinin olmadığını bildirdi ve "Constant kampa gelirse, ben kampta olmam" karşılığını verdi. Fikir birliğine varılamayınca istifası istendi. O da hiçbir maddi talepte bulunmadan görevden ayrıldı. 
TARAFTARIN GÖZDESİNDEN 'EVET' GELDİ
Bordo-mavili yönetim bu gelişme üzerine, Kayserispor ve Kasımpaşa'yı çalıştıran, futbolculuk kariyerinde ise 3 yıl Trabzonspor forması giyen Şota Arveladze ile temasa geçti. Konu ile ilgili sportif direktör Süleyman Hurma, Fotomaç'a özel açıklamalar yaptı. Hurma, "Yanal ile karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Şota 5 dil biliyor ve yabancı futbolcularla da iyi iletişim kurabilir. Kendisini getirmek istiyoruz" diyerek Şota'yı doğruladı. Yönetimin dün gece Gürcü hocaya teklif yaptığı ve tarafların anlaştığı dile getirildi. Şota'nın bu akşam Trabzon'da olacağı ve yarın başlayacak Hollanda kampına takımla birlikte gideceği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir