TRABZONSPOR İÇİN SERİ ZAMANI

TRABZONSPOR İÇİN SERİ ZAMANI
Süper Lig'in 10. haftası MKE Ankaragücü - Trabzonspor maçıyla başlayacak. Başkentte oynanacak maç öncesi notlara bakalım...

Süper Lig'in 10. haftası Ankara'da başlıyor. Ligin galibiyeti bulunmayan tek takımı MKE Ankaragücü, geçtiğimiz hafta son maçında Göztepe'ye mağlup olduktan sonra teknik direktör Fuat Çapa ile yollarını ayırdı. Bu sezon öne geçtiği 2 maçta da sahadan mağlup ayrılan sarı-lacivertliler, sahasında oynadığı 3 maçta ise tek puan alabildi. Ligdeki sekizinci maçına çıkacak Ankaragücü, daha önce 2006-2007 ve 2011-2012 sezonlarında ilk sekiz haftayı galibiyetsiz geçirmişti. 
Ankaragücü'nün rakibi Trabzonspor, Ankara'ya bu sezonki ilk deplasman galibiyeti hedefiyle geliyor. Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u mağlup eden Karadeniz temsilcisi, Ankaragücü karşısında deplasmanda kolay gol bulma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Bordo-mavililer Ankara'da oynanan son 11 Ankaragücü maçının onunda, rakip filelere en az ikişer gol göndermeyi başardı ve bu 10 karşılaşmada mağlup olmadı. Şubat ayından beri üst üste iki galibiyet alamayan Trabzonspor, bu istatistiği de sonlandırma hedefinde.
Saat 19:30'da başlayacak ve Mustafa Öğretmenoğlu'nun yöneteceği haftanın ilk karşılaşmasını beIN SPORTS HD 1 ekranlara taşıyacak. 
Trabzonspor (4-2-3-1): Uğurcan | Pereira, Edgar, Hugo, Marlon | Baker, Abdulkadir P. | Abdülkadir Ö., Ekuban, Nwakaeme | Afobe

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir