TRABZONSPOR İÇİN KAZANMA VAKTİ

TRABZONSPOR İÇİN KAZANMA VAKTİ
Üst üste iki maç kaybeden Trabzonspor, Kasımpaşa maçını kazanarak kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor. Hedef seri galibiyetlerle zirveye doğru tırmanmak...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, bu sezona ise iyi başlayamadı. Birçok yıldızını kaybeden bordo-mavili ekipte istenen sonuçlar gelmedi. İlk altı haftada sadece bir galibiyet alan ve beş puan toplayabilen Karadeniz devi, beklentilerin altında kaldı. Fırtına, bugün Kasımpaşa'yı yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor. Teknik adam tartışmaları arasında Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımda teknik direktör Eddie Newton, yardımcılarıyla yaptığı toplantıda mutlaka üç puan almaları gerektiğini söyledi.
BİR GALİBİYET YETER
Oyuncularını da uyaran İngiliz hoca, "Savaşmamız şart. Mücadelemizin kalitesini taraftarlarımıza izlettirmemiz lazım. Bunun için sizden yüzde yüzünüzü sahada vermenizi istiyorum" ifadelerini kullandı. 48 yaşındaki hoca şöyle devam etti: "İstediğimiz sonuçları alamadığımız için öz güven kaybı yaşıyoruz. Bu, her takımın yaşayacağı bir durum. Öz güven kaybı yaşanması normal. Düzeltmemiz gereken noktalar var. Yapmamamız gereken hataları yapıyoruz. Doğru yoldayız. Bir galibiyet her şeyi değiştirir."
EN BÜYÜK KOZ BENİK AFOBE
Sörloth'un yerine kadroya katılan ve çıktığı 5 lig karşılaşmasında 3 kez ağları havalandıran Benik Afobe, çok formda... Sıkıntılı geçirdiği geçen sezonun ardından Trabzonspor'da yeni bir sayfa açan ve tamamen futbola odaklanan 27 yaşındaki yıldız, hırslı görüntüsüyle hem teknik heyeti hem de yönetimi memnun ediyor. 3-1'lik Fenerbahçe mücadelesinde Fırtına'nın tek golünü kaydeden Afobe, daha önce Yeni Malatyaspor karşılaşmasında 2 kez ağları sarsmıştı. Toplamda üç golü bulunan 1.83 boyundaki forvet, Kasımpaşa maçını sabırsızlıkla bekliyor.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir