Trabzonspor gemileri yaktı 3 yıldız imzaya yakın

Trabzonspor gemileri yaktı 3 yıldız imzaya yakın
Bordo –mavili takım Trabzonspor transfer döneminin bitimine az bir süre kala gaza bası. Alanyaspor’un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas, Wolfsburg'tan Yunus Mallı ve Tottenham'dan da Danny Rose'u kadrosuna katacağı gelen bilgiler arasında.

Süper Kupa'yı kazanarak müzesine götüren Karadeniz fırtınası transfere de önemli aşamalar kaydetti.
Trabzonspor Süper Ligin en önemli orta saha oyuncularından Anastasios Bakasetas ve kulübü Aytemiz Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. 27 yaşındaki futbolcu ve Akdeniz ekibi gelen teklife 'tamam' derken, son ayrıntıların da netleşmesiyle birlikte Bakasetas'ın bordo mavili kulübe imza atması bekleniyor. Özellikle saha içinde takımın oyununu yönlendirecek ve takımın orta sahada liderliğini yapacak oyuncu eksikliği bulunan bordo mavili takımda Bakasetas, Trabzonspor'un yeni maestrosu olacak. Yunan futbolcu Süper Lig'de 53 maça çıkarken 17 gol ve 7 asistlik performans gösterdi. Ayrıca Bakasetas, Yunanistan Milli Takım formasını da 33 kez giydi
YUNUS MALLI DA İŞLEM TAMAM
Trabzonspor, Wolfsburg forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Yunus Mallı'yı da kadrosuna katıyor. Alman kulübüne herhangi bir ödeme yapmayacak olan bordo mavililer, 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Yunus Mallı'nın teknik direktör Abdullah Avcı ile çalışma isteği ile Avrupa Şampiyonası'nda forma giyme arzusu sebebiyle teklife evet dediği gelen bilgiler arasında.
Mallı, Bundesliga'da 211 maça çıkıp 36 gol ve 26 asistle takımlarına katkı sağlayan Mallı, 25 kez de Türkiye A Milli Takım formasını giydi. 
ROSE İÇİN AVCI'NIN RAPORU BEKLENİYOR
Bordo mavili takım Trabzonspor'da sol bek transferi Danny Rose için Abdullah Avcı'nın kararı bekleniyor. Tecrübesiyle takımı ileriye taşıyacak oyuncuların transferini isteyen teknik direktör Abdullah Avcı'nın son kararıyla İngiliz sol bek Danny Rose'a imza atacak 3.5 yıllık anlaşma sağlayan ve resmi imza için son kararı beklenen Rose için Tottenham'a her hangi bir ödeme yapılmayacak.
Premier Lig'de 194 maça çıkan, 9 gol ve 23 asistle hücum katkısı da sağlayan Rose, İngiltere Milli Takımı ile de 29 maça çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir