Trabzonspor Enzo Perez’i bekliyor

Trabzonspor Enzo Perez’i bekliyor
Arjantin’in önemli gazetecilerinden birisi olan Pablo Gravellone, sosyal medya hesabından, “Enzo Perez Türkiye'den Trabzonspor ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. River’den ilk giden o oldu ama devamı gelecek” açıklamasını yaptı.

Trabzonspor'un Enzo Perez transferini Arjantinli gazeteci Pablo Gravellone açıkladı. sosyal medya hesabından bir tweet atan Pablo Gravellone, “Enzo Perez Türkiye'den Trabzonspor ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. River’den ilk giden o oldu ama devamı gelecek” İfadelerini kullandı.
Enzo Perez de önceki gün oynanan River Plate-Palmeiras Libertadores Kupası yarı final maçının ardından açıklamalar yapmıştı. Perez, River Plate’in 2-0 kazanmısana karşın elendiği maçın sonrasında geleceğiyle ilgili sorulan bir soruya, “River Plate gibi büyük bir kulüpte oynuyorsanız her zaman teklifler alırsınız. “Umarım vereceğim karar kariyerim için en doğrusu olur” yanıtını vermişti. Arjantinli futbolcunun bu sözleri ise, “Enzo, bu maçla birlikte River Plate kariyerini noktaladı” şeklinde yorumlandı. Tangocu yıldızın yakın çevresinden de ‘Türkiye’ paylaşımlarının gelmesi, “Enzo Perez’in yeni adresi Trabzonspor” yorumlarına neden oldu. 
VEDA MESAJLARI...
İtalyan medyasının ardından Arjantin basını da ‘Perez Trabzonspor’a gidecek’ şeklinde haberler yapmaya başlarken, Bordo-Mavililer artık geri sayımda. Hatta River Plateli bazı taraftarlar, sosyal medya üzerinden Enzo Perez için veda mesajları bile yayınladı. Kısacası bu transferde mutlu sona az kaldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir