Trabzonspor' da sakatlar Galatasaray derbisin ’de sahada

Trabzonspor' da sakatlar Galatasaray derbisin ’de sahada
Abdullah Avcı yönetiminde çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da, Galatasaray maçı öncesi müjdeli haber geldi. Sakatlıkları bulunan forvet Cornelius, kanat Gervinho, sağ bek Peres ve Abdülkadir Ömür’ün pazar günü forma giyebilecekleri belirtildi.

Süper Lig'de sezona fırtına giren ve 3'te 3 yaparak liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, gözünü G.Saray derbisine çevirmiş durumda… Bu maç öncesi tüm hedefler 3 puan için yapılırken, sakat futbolculardan gelen güzel haberler de heyecanı artıran unsurlar oldu. UEFA Konferans Ligi'ndeki Roma deplasmanında Fırtına 4 sakat birden vermişti. Omzundan problem yaşayan forvet Cornelius'un yanı sıra kanat oyuncusu Gervinho, sağ bek Peres ve orta saha Trondsen kas sakatlıkları yaşamıştı. Abdülkadir Ömür de sakatlık geçirdi.
TEK HEDEF GALATASARAY'I MAĞLUP ETMEK
Yıldız isimlerinden tedavisine hemen başlanırken, milli ara bordo-mavili takıma ilaç gibi geldi. Karadeniz devinde Cornelius, Peres, Gervinho ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlıklarını tamamen atlattığı ve pazar günkü karşılaşmada forma giyebilecekleri dile getirildi. Trondsen'in ise tedavisinin devam ettiği dile getiriliyor. Ancak yine de teknik direktör Abdullah Avcı, sağlık heyetinden gelecek rapora göre hareket edecek. 12 Eylül'de Süper Lig 'in 4. haftasında Galatasaray ile derbiye çıkacak olan Fırtına'nın tek hedefi galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir