Trabzonspor Brezilyalı yıldızın peşinde!

Trabzonspor Brezilyalı yıldızın peşinde!
Bordo-mavili takım Trabzonspor ara transferde Arabistan Pro Lig ekibi Al Ahli'de forma giyen Brezilyalı yıldız Roberto Firmino'yu transfer etmek istiyor.

Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte, Trabzonspor'un transfer piyasasında aktif hareketlerde bulunduğu ve dünya çapında bir yıldızı takımına katma niyetinde olduğu bildirildi. Özellikle Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Ahli'de forma giyen Brezilyalı yıldız Roberto Firmino'nun adı, transfer söylentileri arasında ön plana çıktı.
Talksport'un haberine göre, birçok önemli kulüp Firmino'nun transferi için harekete geçti. Türkiye'nin şampiyon ekiplerinden birinin, Brezilyalı yıldız için oldukça ısrarlı olduğu belirtiliyor. Bu haber, sosyal medyada geniş yankı bulurken, Trabzonspor ve Galatasaray taraftarları arasında, hangi takımın Firmino'yu kadrosuna katacağına dair bir yorum savaşı başladı. Trabzonspor taraftarları, yıldız futbolcunun takımlarına katılacağı yönünde yorumlar yapıyor.
Firmino'nun bu sezon Al Ahli forması altında 9 maça çıkıp, 3 gol ve 3 asistlik performans sergilediği biliniyor. Ayrıca, İngiltere'den Sheffield United ve Almanya'nın Hoffenheim takımlarının da Brezilyalı forveti kadrolarına katmak istedikleri ifade ediliyor.

1471523537.0.jpg

Roberto Firmino kimdir?
Roberto Firmino, tam adıyla Roberto Firmino Barbosa de Oliveira, Brezilyalı profesyonel futbolcudur. 2 Ekim 1991'de Maceió, Alagoas, Brezilya'da doğan Firmino, özellikle ofansif orta saha ve forvet pozisyonlarında oynamakta yeteneklidir ve esnek oyun tarzıyla tanınır. 
Futbol kariyerine Brezilya'da başlayan Firmino, ilk olarak yerel kulüp Figueirense'de profesyonel oldu. Buradaki etkileyici performansı sonrasında, 2010'da Alman kulübü Hoffenheim'a transfer oldu. Hoffenheim'da beş sezon geçiren ve Bundesliga'da kendini kanıtlayan Firmino, 2015 yılında İngiliz Premier Lig kulübü Liverpool'a katıldı. Liverpool'da gösterdiği performansla dünya çapında tanınırlık kazandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir