TRABZONSPOR, BAŞKENT'TE FIRTINA ESTİRECEK

TRABZONSPOR, BAŞKENT'TE  FIRTINA ESTİRECEK
Bordo-mavili takım Yeni hocası Abdullah Avcı’ ile ilk maçında üç puan alarak kötü gidişe dur dedi. Fırtına, bugün Ankaragücü’nü de yenerek hem bu sezon ilk kez üst üste kazanmak hem de ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Süper Lig'in 9'uncu haftasında BB Erzurum'u mağlup ederek kötü gidişata son veren Trabzonspor, bugün deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamak istiyor..

untitled-1dasdfds.gif

BB Erzurum karşısında aldığı 3 puanla 5 maç sonra galibiyete uzanan Fırtına, başkent ekibini mağlup ederek hem yükselişini sürdürmek hem de öz güveni artırmayı hedefliyor..

587.jpg

Bordomavililer galip gelirse bu sezon ilk kez üst üste iki maçtan da zaferle ayrılmış olacak..

DERBİYE KADAR KAYIP İSTEMİYOR

Ligdeki kötü gidişatına Erzurumspor galibiyetiyle "Dur" diyen Trabzonspor, yeni teknik direktörüyle çıkacağı ilk 6 maç için en az 15 puanlık hedef koymuştu..
Erzurumspor'u mağlup ederek bu hedefe ulaşma yolunda ilk adımını atan Karadeniz devi, 15. haftada oynayacağı G.Saray derbisine kadar A.Gücü (D), Sivasspor, Kayserispor (D), Rizespor ve Hatay (D) ile karşı karşıya gelecek..
Fırtına bu periyotta seri galibiyetler hedefliyor..

89.jpg

10 YILDIR KAYBETMİYOR

Fırtına , MKE Ankaragücü'ne 10 yıldır yenilmiyor. Rakibi karşısında son yenilgisini 1 Mayıs 2010'da deplasmanda 1-0'lık skorla alan bordo-mavili takım daha sonraki 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Trabzon'un amacı geleneği sürdürmek..

İŞTE AVCI'NIN 11'İ
Uğurcan, Pereira, Edgar, Hugo, Marlon, A. Parmak, A. Ömür, Baker, Ekuban, Nwakaeme, Danny.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir