Trabzonspor aradığı hocayı buldu!

Trabzonspor aradığı hocayı buldu!
Trabzonspor teknik direktör arayışında sona geldi. Karadeniz fırtınası gündemine aldığı Nenad Bjelica ile anlaşma aşamasına geldiği ve bu gece İstanbul’a gelerek olan deneyimli hocayla son detaylar konuşulacak.

Trabzonspor Yönetimi, Dinamo Zagreb'in ardından NK Osijek'i çalıştıran ve Ağustos ayından bu yana boşta olan Nenad Bjelica'yı Türkiye'ye davet etti. Hırvat teknik adamın bu akşam Türkiye’de olması bekleniyor.
ZAGREB'DE 99 MAÇ
Hırvatistan futbolunun önemli isimlerinden biri olan Nenad Bjelica, Dinamo Zagreb'de görev yaptığı süre boyunca büyük başarılara imza attı. Teknik direktörlük kariyerindeki bu önemli dönemde, Bjelica yönetimindeki Dinamo Zagreb, toplam 99 maça çıktı.
Bjelica yönetimindeki Dinamo Zagreb, 71 galibiyet, 15 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak dikkat çekti. Takım ayrıca, 196 gol atarken, kalesinde sadece 63 gol gördü.
5 ŞAMPİYONLUK
2017-18 ve 2018-19 sezonlarında Hırvat Kupası'nı kazanan Dinamo Zagreb, ayrıca 2018-2019 sezonunda Hırvatistan Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı. Bjelica, takımıyla birlikte 2019-2020 sezonunda da Süper Kupa'yı kazanma başarısını gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir