TRABZONSPOR AÇIK ARA ÖNDE

TRABZONSPOR AÇIK ARA ÖNDE
Geçen hafta deplasmanda Kayserispor'u mağlup ederek morallenen Trabzonspor, bugün Avni Akerda ağırlayacağı Adanaspor maçını da kayıpsız geçerse bu sezon ligde ilk kez üst üste iki maç kazanmış olacak.

Süper Lig’de 4 maçlık galibiyet özlemine Kayserispor’u yenerek son veren Trabzonspor, bugün sahasında ağırlayacağı Adanaspor maçında da 3 puan hedefliyor. Ligde 13 haftada 15 puan toplayan Trabzonspor, 14’üncü haftanın açılış maçında bugün sahasında Adanaspor’u konuk edecek. Geride kalan haftada Kayserispor deplasmanında aldığı galibiyetle alt sıralardan uzaklaşan Bordo-Mavililer, Adanaspor karşısından da galibiyetle ayrılarak hem seri yakalamak hem de üst sıralarla puan farkını azaltmak istiyor. 
ÖZGÜR YANKAYA UĞURLU GELMİYOR!
Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek. Bugüne kadar  13 maçında düdük çalan deneyimli hakemin yönetiminde sahadan 7 kez galibiyetle ayrılan Trabzonspor, ligdeki son 4 maçını kazanamadı. En son 9 Kasım 2014’te Avni Aker’de Konyaspor’u 3-2 mağlup eden Bordo-Mavililer, ardından oynanan 4 karşılaşmada sahadan 3 yenilgi, 1 beraberlikle ayrıldı.
SAVUNMADA MECBURİ DEĞİŞİKLİK
Bordo-Mavililer’de Kayserispor maçında sakatlanan Uğur Demirok, Adanaspor karşısında görev yapamayacak. Savunmada zorunlu değişikliğe gidecek olan teknik direktör Ersun Yanal’ın, son oynanan Kayserispor maçındaki 11’ini ise büyük oranda koruyacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, 11’de tek değişiklik yaparak sakatlığı bulunan Uğur’un yokluğunda Durica’nın partneri olarak Mustafa Yumlu’ya görev vermesi bekleniyor.
TRABZONSPOR AÇIK ARA ÖNDE
Trabzonspor ile Adanaspor, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacakları maçla birlikte ligde 37’nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 36 karşılaşmada Trabzonspor’un 23, Adanaspor’un 5 galibiyeti bulunuyor. 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 58 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.
4 FUTBOLCU SINIRDA 
Trabzonspor’da Adanaspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu sezon ligde toplamda 47 sarı kart gören Bordo-Mavililer’de, 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunan Durica, Bero, Aytaç ve Zeki, bugünkü maçta da kart görmeleri durumunda ligin 15’inci haftasında oynanacak Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.
MUHTEMEL 11'LER
TRABZONSPOR
Onur-Zeki-Durica
M.Yumlu-Okay-Güray
Mehmet-Bero-Yusuf-Aytaç-N’Doye
T.D.: Ersun Yanal
ADANASPOR
Mert-Mauricio-Digao
Renan-Didi-Tevfik-Foguinho
Vladimir-Roni-Magaye-Silva
T.D.: Eyüp Arın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir