TOTTENHAM, NEWCASTLE UNİTED İLE PAZARLIK HALİNDE

TOTTENHAM, NEWCASTLE UNİTED İLE PAZARLIK HALİNDE
Geçtiğimiz sezon küme düşen Newcastle United’ın Fransız orta saha oyuncusu Moussa Sissoko, bu yılın en iddialı ekiplerinden Tottenham Hotspur’a transfer olmak üzere.

35 milyon Euro isteniyor
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Tottenham, Newcastle United ile pazarlık halinde. 27 yaşındaki Fransız yıldız, kulübüne takımdan ayrılmak istediğini iletmiş olsa da Newcastle'ın onu ucuza vermeye niyeti yok. İddialara göre Newcastle, 6 taksitle ödenmek üzere toplam 35 milyon Euro talep ediyor. Bu rakamı aşağı çekebilmek için uğraşan Tottenham'ın 28 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı kaydedildi.
Kamptan ayrıldı
Fransa milli takımıyla birlikte kampta olan Sissoko, transfer görüşmeleri için takımından izin alarak kamptan ayrıldı. Bu gelişme, Tottenham'ın kısa süre içerisinde aradaki pürüzleri giderip transferi noktalayacağı yönünde bir işaret olarak yorumlandı.
Real Madrid de istemişti
Euro 2016'da Fransa formasıyla gösterdiği performansın ardından birçok büyük kulübün listesine giren Moussa Sissoko için Real Madrid de devreye girmiş ancak Newcastle United'ın fiyat düşürmemesi sonrasında bu hamleden vazgeçmişti. Tottenham, Moussa Dembele'nin sakatlığı nedeniyle orta sahada iki yönlü oynayan bir oyuncunun eksikliğini çekerken, Sissoko transferini gerçekleştirmesi halinde Premier League'in ilk 4 sıra adayları içerisinde en güçlülerden biri konumuna gelebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir