TEŞEKKÜRLER PENDİK

TEŞEKKÜRLER PENDİK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli irade nöbetlerinin sona erdiğini duyurdu. 26 gün boyunca tüm Türkiye’de olduğu gibi büyük bir coşkuyla Gazipaşa Caddesi’nde nöbet tutan vatandaşlar son gün Pendik Belediyesinin sertifika sürpriziyle karşılaştı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. gününde milli irade nöbetlerinin sona erdiğini duyurdu. 15 Temmuz gecesi darbe kalkışmasına karşı vatanı ve demokrasiyi savunmak için meydanlara koşan vatandaşlar için 10 Ağustos itibariyle milli irade nöbeti sona erdi. Tüm Türkiye’de  olduğu gibi başta Gazipaşa Caddesi olmak üzere ilçenin birçok noktasında eline bayrağını alan her yaştan Pendikli, 26 gün boyunca gece yarılarına kadar darbe girişimini protesto etti. Hain şer güçlerine karşı siyasi görüşlerini, inançlarını bir kenara bırakıp vatan için omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde meydanlarda gövde gösterisi yapan vatan ve demokrasi sevdalısı Türk halkı, dosta güven, düşmana korku saldı.
Meydana gelenlere sertifika
Pendik Belediyesi nöbetin son gecesinde sürpriz yaparak meydanda bulunan vatandaşlara sertifika dağıttı. “Ülkemin kaderi benim kaderim, ben milletin ta kendisiyim. Darbeyi yerle yeksan ederim. MİLLET” yazılı sertifikalar, bu zorlu süreci unutturmayacak, vatandaşların evlatlarına, torunlarına hatıra olarak aktaracağı birer belge olarak hatıra kalacak.
Muhtarlar Gazipaşa Meydanında
Daha önce olduğu gibi Nöbetlerin son gününde de Gazipaşa Meydanı’na gelen ilçede görevli muhtarlar vatandaşı selamladı. Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kurtköy Muhtarı Harun Yıldırım, vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde demokrasilerine sahip çıktığını belirterek, ülkenin bir daha böyle bir şey yaşamamasını diledi.
Başkan Şahin teşekkür etti
Tüm Pendiklilerle birlikte milli irade nöbetlerine katılan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, eli kanlı teröristlere boyun eğmeyerek tüm dünyaya demokrasi dersi veren başta Türk halkı olmak üzere tüm Pendiklilere teşekkür etti. 

untitled-3frgfrg.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir