TARİHİ MAÇTA HEDEF 3 PUAN

TARİHİ MAÇTA  HEDEF 3 PUAN
Macaristan’a sürpriz şekilde mağlup olan ay-yıldızlılar, Belgrad’da galibiyet kovalıyor. Kırmızı-beyazlıların bu kez as kadroyla sahada yer alması bekleniyor. İşte Sırbistan mücadelesine dair detaylar...

11 ay sonra çıktığı ilk resmi maçında Macaristan'a 1-0 mağlup olarak sürpriz bir sonuç alan Türkiye, ikinci sınavında Sırbistan'a konuk oluyor. UEFA Uluslar Kupası B Ligi 3. Grubu'nda yer alan ay-yıldızlılar, Kızılyıldız'ın maçlarını oynadığı Rajko Mitic Stadı'nda sahne alacak. Saat 21.45'te başlayacak müsabakayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Müsabakada TRT 1'den şifresiz yayınlanacak. Grubun diğer maçında ise Macaristan sahasında, Rusya'yı konuk edecek.
MERT, ZEKİ, İRFAN DÖNÜYOR
Teknik Direktör Şenol Güneş Macaristan karşısında kalede Uğurcan Çakır, savunmada Mert Müldür, orta alanda Mert Hakan, Emre Kılınç ve Ahmed Kutucu gibi genç isimlere şans vermişti. Bugün ise Mert Günok, Zeki Çelik, İrfan Can, Mahmut Tekdemir ve Kenan Karaman gibi daha tecrübeli isimlerin yer alması bekleniyor. Bu maç öncesi grupta iki takımın da puanı yok. İlk maçını Rusya'ya 3-1 kaybeden Sırplar sonuncu, Türkiye ise eksi 1 averajla grupta üçüncü basamakta yer alıyor..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir