Süreyyapaşa voleybol erkek Takımından büyük başarı

Süreyyapaşa voleybol erkek Takımından büyük başarı
Kurulduğu günden bu yana hızlı bir gelişim gösteren Süreyyapaşa GSK Erkek Takımı bu sezon büyük bir başarıya imza atarak TVF 2. Ligde mücadele etmeye hak kazandı.

Maltepe’nin tek erkek takımını bünyesinde bulunduran kulüp salon sporlarında Maltepe’nin önemli bir eksiğini tamamlıyor. Kız ve erkek takımları olarak Tüm altpayı kategorilerinde liglerde mücadele eden takım her sene daha büyük başarılar kazanmak için emin adımlarla ilerliyor. 
Kulüp Başkanı Ali İÇMEN; “Öncelikle Maltepe’nin,  voleybol takımı olarak en üst liginde oynayacak tek kulübü olan takımımızla gurur duyuyoruz. Maltepe’nin genç nüfusunun çok fazla olduğunu, onlara imkan verilirse neler başarabileceğini göstermek açısından aldığımız bu başarı çok önemli. Salon Sporlarında Maltepe’de büyük bir eksiklik var. Bu eksikliği Kulüp olarak doldurmaya çalışacağız. Çocuklarımız spor salonlarından yeteri kadar faydalanamıyor. Bu konuda da kurumlarımızdan destek bekliyoruz. Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarım Aydın ÖZDEMİR, Erdal AKKAYA, Sercan ACI, Ali DOĞAN, Hasan ŞEKER ve Güven DOĞAN’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

basliksiz-4.jpg
DOĞAN; “SOSYAL MEDYANIN KISKACINDAN ÇOCUKLARIMIZI KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Voleybol Şube Sorumlusu Güven DOĞAN; “Sosyal medyanın kıskacında bulunan çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını sağlamak çok önemli ve değerli. Sporcularımızın mücadeleci, saygılı ve ahlaklı bireyler olması için çaba sarf ediyoruz. Geleceğimiz olan altyapı eğitimini çok sıkı tutuyoruz. Bu da üstyapıya önemli katkılar sunuyor. Gelecekte Süreyyapaşa Gençlik ve Spor Kulübü olarak daha büyük başarılara imza atacağımızdan şüphem yok. Herkesi kulübümüze katılmaya davet ediyorum. Maltepe’nin gururu olmaya devam edeğiz.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir