SÜLEYMANCILAR BAŞSIZ KALMADI.. YENİ LİDER ALİHAN KURİŞ

SÜLEYMANCILAR BAŞSIZ KALMADI.. YENİ LİDER ALİHAN KURİŞ
Türkiye’nin köklü cemaatlerinden biri olan Süleymancılar’ın lideri Ahmet Arif Denizolgun ölünce “Ahmet Arif Denizolgun Öldü Süleymancılar Başsız Kaldı” demiştik.

Bazı agresif cemaat üyeleri sadece o günü anlatan bir tespit olan bu başlığa bozulsa ve küfürle mukabele etseler de kötü söz sahibinindir diye düşündüğümüz için ilgilenmedik.
Ve şimdi. Ahmet Arif Denizolgun‘un yerine gelen isim belli oldu. Tam da öngördüğümüz gibi liderlik yine ailede kaldı ve Alihan Kuriş Süleymancılar‘ın yeni lideri oldu. Yani şöyle diyelim; Süleymancılar başsız kalmadı.
Süleymancılar başsız kalmadı
İşte Süleymancılar’ın yeni lideri ile ilgili Süleymancı müritlerden biri olan Mehmet Fahri Sertkaya’nın suleymanhilmisilistrevi sitesindeki bize de çakan o yazısı…
Kamuoyunda yanlış bir şekilde Süleymancılardenilen, Süleymanlılar cemaatinin yeni lideri belli oldu.
Cemaatimizin yeni idarecisi, yeni büyüğü, yeni ağabeyi 37 yaşındaki mimar, iş adamı ve aynı zamanda çok iyi bir eğitim ve öğretim ile din ilimlerinde söz sahibi ve tasavvuf ehli olan sayın Alihan Kuriş beyefendi olmuştur.
Cemaatimizin bütün büyükleri kendisine tabi olmuştur. Cemaatimizin bütün müesseselerine bu bilgi, dün merkezimizden yazılı olarak geçilmiş ve bütün kardeşlerimize de duyurulmuştur.
Süleymancılar’da bölünme olmamış
Süleymanlı cemaatinde an itibari ile bir liderlik tartışması, bölünmesi YOKTUR. Daha da mühimi şudur ki, muhterem ve merhum büyüğümüzün alemi değişmesinden sonra, liderlik konusunda hiçbir tartışma, bölünme ve anlaşmazlık da olmamıştır.
Bunun aksine haberler yaymak isteyenler olursa (ki dün lüzumu üzerine gereğince sert bir üslup ile oluşturduğumuz kamuoyundan sonra bunu denemeleri ihtimali çok zayıfladı ve zorlaştı), kesinlikle itibar etmeyin.
Bundan sonra, her zaman için dikkat edilmesi gereken husus şudur ki, cemaatimiz hakkında, cemaatimizin bazı mensupları ya da büyükleri ya müesseseleri hakkında, bazı yandaş, yalancı, müfteri, satılık kalemlerin basındaki ya da sosyal medya ortamlarındaki yazılarından, ya da bazı vatan haini siyasetçilerin ağızlarından bir şey duyarsanız, itibar etmeyip, hemen yönlendirmeye açık olmayıp, sağ duyulu ve sükunetle hareket edip önce merkezimizden doğrulatırsınız.
Süleymancılar bazı fitneci çevrelerin hedefindeymiş
Hepinizin, hepimizin bildiği bazı kirli çıktı fitneci çevrelerin, bu güne kadar kendilerinin ne olduğunu bütün dünyanın gördüğü ve dünyanın dört bir tarafından milletlerin kendilerine lanet edip hasım olduğu bazı düşük, adi çevrelerin, yolumuz gibi dünyaya iman ve adalet dağıtmak için çırpınan bir kadroya karşı, imkan-fırsat buldukları anda tuzaklar kuracağından zerre kadar şüpheniz olmasın.
Süleymancılar bundan sonra ne yapacak?
Bu gemiyi karaya oturtabilmek için bunların akıllarından geçen her adiliğe olur verecekleri de şüphesizdir.
Yolumuz din-i İslam’ı, ümmeti, milleti, devleti savunmaya, korumaya ve bu değerlere hizmet etmeye devam edecektir. Vatan hainlerine, din düşmanlarına, bozuk akımlara, devleti yıkılışa götüren üzeri örtülü planlara set olmaya devam edecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir