SPORA BİLİNÇLİ BAŞLAYACAKLAR

SPORA BİLİNÇLİ BAŞLAYACAKLAR
Pendik Belediyesi tesislerinin bünyesinde yer alan spor salonlarına kayıtlar başladı. Fitness’tan yüzmeye kadar

Pendik Belediyesi tesislerinin bünyesinde yer alan spor salonlarına kayıtlar başladı. Fitness’tan yüzmeye kadar bir çok alanda yeni tesisleriyle spor imkanı veren Pendik Belediyesi, ayrıca üye olan kadınları  “Yaşam Boyu Spor ve Sporda Sağlık Bilinci” konulu seminerle bilgilendiriyor.
Tesisleriyle spor imkanı sunan Pendik Belediyesi, bunun yanı sıra  salonlardan yararlanan kadınlara en doğru ayakkabı kullanımından en doğru egzersiz biçimine kadar çeşitli konularda eğitim vermeye başladı.   Uzman eğitmenler tarafından verilen “Yaşam Boyu Spor ve Sporda Sağlık Bilinci” konulu seminerde  spor aletlerini kullanma talimatları, sporcu sakatlanmaları, beslenme ve obezite gibi konularda bilgilendirme yapılıyor.  İlki Dumlupınar Hamid Aytaç Kütür Merkezi’nde verilen seminer, diğer tesislerde de devam edecek.
Havuz ve spor salonları  üyeleri bekliyor
Pendik Belediyesinin hizmete sunduğu tesislerden Fevzi Çakmak Arif Nihat Asya ve Dumlupınar Hamid Aytaç Kültür Merkezleri’nde yer alan fitness salonları yoğun ilgi görmeye başladı.  630 üyesi bulunan bu iki salona yeni sezonda  Dolayoba Spor Kompleksi de katılıyor. Kayıtları devam eden komplekste, fitness, voleybol,  basketbol, spinning ve pilates gibi alanlarda spor yapmak mümkün olacak.  Yine 18 Ağustos’tan itibaren kayıtlarına başlanacak yüzme havuzlu Sülüntepe Spor Kompleksi ‘nde ise bay, bayan ve çocuklara yönelik yüzme, fitness, voleybol, basketbol, spinning ve pilates imkânı bulunuyor. Yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak bir diğer tesis olan Yeşilbağlar Spor Kompleksi’nde ise kayıtlar Eylül ayında alınacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir