SOSYAL KUMBARALAR YARDIMINIZI BEKLİYOR

SOSYAL KUMBARALAR YARDIMINIZI BEKLİYOR
Ataşehir Belediyesi tarafından, “Kumbara Bir Umuttur, Paylaşmak Mutluluktur” sloganıyla geçen yıl hayata geçirilen Sosyal Kumbara Projesi ile

Ataşehir Belediyesi tarafından, “Kumbara Bir Umuttur, Paylaşmak Mutluluktur” sloganıyla geçen yıl hayata geçirilen Sosyal Kumbara Projesi ile toplanan giyecek, kitap ve oyuncaklar yeni sahipleriyle buluşuyor.
İlçe sınırları içerisinde yaşayan farklı sosyal ve ekonomik gruplara mensup kesimler arasında paylaşım ve dayanışmanın güçlenmesini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında, ilçenin çeşitli bölgelerine yerleştirilen sosyal kumbaralarda, vatandaşların ihtiyaç fazlası giyecek, oyuncak, kitap gibi bağışları toplanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Sosyal kumbaralarda biriken bağışlar haftanın belli günlerinde belediye görevlilerince toplanarak depolama alanına götürülüyor. Bağışlanan eşyalar Ataşehir Belediyesi tarafından onarılıp yenilenerek ihtiyaç duyan vatandaşlara ulaştırılıyor. 
Giyecek eşyaları burada önce çamaşır makinelerinde yıkanıp, kurutuluyor sonra ütülenip paketleniyor. Kitap bağışları Ataevlerindeki kütüphane kısımlarına yerleştiriliyor. Toplanan oyuncaklar da çocuk sahiplerine ulaştırılıyor.   
Sosyal Kumbaralar Ataşehir Belediyesi Zabıta Birimi girişinde, Ataşehir Novada Alışveriş Merkezi’nde, Kayışdağı Ataevi’nde ve Kentplus Konutları’nda bulunuyor. İsteyen vatandaşlar yeni giysi, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemelerini de bağışlayabiliyorlar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir