SÖRLOTH'TAN TRABZONSPOR'A VEDA!

SÖRLOTH'TAN TRABZONSPOR'A VEDA!
Trabzonspor'da parlayarak Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth, veda mesajı yayınladı.

Trabzonspor'da geçirdiğim geçen sezon çok duygusaldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'na beni kabullenip, bir baba figürü gibi davrandığı için büyük teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Orada bulunduğum süre boyunca kendisi benim için çok özeldi ve tekrar kendisine büyük teşekkürlerimi iletiyorum. Yalnız saha içinde değil aynı zamanda şehirdeki bir çok insanla da arkadaşlıklar kurdum bu yüzden de bu mesajı video ile göndermek çok zor keşke bu veda mesajını bir video üzerinden değil sizlere orada bizzat kendim söyleyebilseydim.
Trabzon şehri beni kendi çocukları gibi görseler de kariyerimde ulaşmak istediğim hedeflerim ve hayallerim var. Ve onlardan biri Almanya Bundesliga'da oynamaktı. Çünkü çok iyi bir lig, dünyadaki en iyi liglerden bir tanesi. Kalbim biraz buruk şekilde bu tercihi yapsam da kariyerimi düşünmek zorundaydım. Ve ayrıca aldığım karar Trabzonspor'dan ayrılmak değil kariyerim için bir sonraki adımı atmak ve umuyorum herkes de bunu anlayacaktır.
Hepinize bizzat veda edebilmeyi isterdim ancak bu yıl Covid-19 salgını ile birlikte seyahat etmek daha zorlaştı ve maalesef bu yüzden gelip ellerinizi sıkıp düzgün bir şekilde veda etmek fırsatı bulamıyorum. Ama yine de beni aranıza kattığınız ve kariyerimde yeni bir adım atma fırsatı tanıdığınız için sizlere minnettar olduğumu ifade etmek istiyorum. Trabzon'da her zaman arkadaşlarım olacak. Takım arkadaşlarım, antrenörler, sağlık ekibi oradaki herkes geçen yılımı unutulmayacak bir yıl haline getirdiler. Sizlere her zaman borçlu hissedeceğim. Gelecekte sizlerle tekrar görüşebilmeyi umuyorum


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir